Naisen pidätyskuvalla ällistyttävät seuraukset – eräs yksityiskohta herätti huomiota

Erään naisen pidätyskuva herätti monen naisen huomion yllättävästä syystä.

Tietys pidätyskuvat ovat herättäneet maailmalla paljon huomiota. Esimerkiksi kalifornialainen Jeremy Meeks sai jopa mallisopimuksen kuuman pidätyskuvansa vuoksi. 

Nyt huomiota on herättänyt 24-vuotiaan Shia Yearwoodin pidätyskuva. Kuvassa eräs yksityiskohta, naisen kampaus, on kiinnostanut etenkin naisia siinä määrin, että Yearwood on saanut jopa lisää asiakkaita, kertoo Buzzfeed.

Ex-mies teki ilmoituksen

Kun Yearwood erosi miehestään ja lastensa isästä, kumpikin haki toiselle lähestymiskieltoa. Hiljattain naisen entinen mies ilmiantoi ex-vaimonsa kiellon rikkomisesta. Yearwood ilmoittautui poliisille, ja häntä vastaan nostettiin syyte rikkomuksesta.

Yearwood kertoo kiellon riekkomisen johtuneen siitä, että hän oli yrittänyt päästä näkemään lastaan, joka oli käymässä isänsä vanhemmilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pikkuletit saivat naiset ihastumaan

Naisen pidätyskuva julkaistiin Twitterissä @CharlotteMugs-tilillä, mutta ketään ei kiinnostanut naisen rikkomus – sen sijaan huomio kiinnittyi hänen hiuksiinsa.

Kahden lapsen äiti Yearwood oppi letittämään hiuksia jo seitsemän vuoden iässä, ja viimeiset viisi vuotta tämä kahden lapsen äiti on letittänyt hiuksia työkseen. Naisen yritys toimii hänen kotonaan, mutta hän matkustaa usein asiakkaidensa luo laittamaan heidän hiuksiaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Okei, mutta kuka laittoi hänen hiuksensa?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Minä", Yearwood vastasi.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Poliisi:  "Niin, kuka laittoi hiuksesi?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tämä on kaunein pidätyskuva, jonka olen nähnyt elämäni aikana, ja olen nähnyt paljon."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Rakastan hiuksiasi."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Kun Yearwood huomasi, että ihmiset olivat oikeasti kiinnostuneita hänen leteistään, han alkoi twiittailla ihmisille takaisin ja mainostaa yritystään. Nyt Yearwood sanoo onnistuneensa saamaan uusia asiakkaita. Buzzfeed-sivustolle nainen kertoo olevansa varattu koko viikon juuri nyt pidätyskuvan ansiosta saamiensa uusien asiakkaiden vuoksi.

– Otin negatiivisen ajan elämässäni ja negatiivisen tilanteen, ja käänsin sen parhain päin, nainen iloitsee.

Lähde: Buzzfeed

***

1:32

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja