Naisen kuvaa ivataan netissä – vastaa videolla pilkkaajilleen

Ashley VanPenenagen kuva muuttui netissä kiertäväksi meemiksi, vaikka tarkoituksena oli auttaa iho-ongelmista kärsiviä. Videolla hän vastasi tyylillä naljailijoilleen.

20-vuotias Ashley VanPevenage sai allergisen reaktion säilöntäaine bentsoehaposta ja pyysi apua epäpuhtaudet peittävän meikin tekoon meikkitaiteilijaystävältään.

Ashley antoi ystävälleen luvan jakaa ennen ja jälkeen kuvat Instagramissa. Tarkoituksena oli esitellä meikkitaiteilijan taitoja sekä osoittaa muille iho-ongelmista kärsiville, että he eivät ole ongelmansa kanssa yksin.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Ashleyn teon arvostamisen sijaan internet osoitti taas kykynsä kääntää kauniit teot julmiksi vitseiksi. Kuva lähti leviämään ja kommentit muuttuivat yhä häijymmiksi.

"Syy miksi ämmä pitää viedä ensitreffeillä uimaan"

Jos Twitter-upotus ei näy, katso se täältä

Ashley julkaisi videon vastauksena ilkeille kommentoijille. Hän kertoo nauraneensa itsekin ennen meemikuville, mutta toteaa, että on ihan eri asia joutua itse pilkan kohteeksi.

Videolla Ashley kertoo, että ei ole koskaan pelännyt lähteä ulos ilman meikkiä ennen kuvan leviämistä netissä. Ilkeät kommentoijat ovat pääosin miehiä, joista eräs sanoo, että voisi viettää aikaa Ashleyn kanssa, jos häntä ei tarvitse koskaan nähdä ennen aamukymmentä. 

– Tuo on aika loukkaavaa, Ashley sanoo videolla.

Lopuksi hän kertoo, kuinka kuvan leviämisen jälkeen hän ei enää uskaltanut lähteä ulos ilman meikkiä ja huistenlaittoa. Ashley kertoo kuitenkin ymmärtäneensä, että muiden mielipiteillä ei ole hänelle, eikä pitäisi olla kenellekään muullekaan, mitään merkitystä.

– Haluan tuntea oloni kauniiksi ilman meikkiäkin. Sillä ei ole väliä, miltä kasvosi näyttävät, vaan sillä, kuka todella olet.

– Toivon, että tästä videosta on apua aknen kanssa taisteleville, jotta he voivat tuntea olonsa itsevarmoiksi.

Lue myös:

    Uusimmat