Mainos

Naisella erikoinen ongelma: Huomasi tuntemattomien muuttaneen hänen kotiinsa – nyt hän ei saa heitä millään ulos

Yhdysvaltalaisnainen on joutunut keskelle turhauttavaa ongelmaa tuntemattomien ihmisten vallattua hänen omistamansa asunnon. Erikoisen tapauksesta tekee se, että tunkeutujien häätäminen on osoittautunut lähes mahdottomaksi. 

Asunnon omistaja Dena Everman kertoo olevansa hämillään tilanteesta, johon hän on vasten tahtoaan joutunut. Nainen oletti, että soitto poliisille saisi rikotun ikkunan kautta hänen omistamaansa asuntoon tunkeutuneet ihmiset häipymään, mutta toisin kuitenkin kävi.

– Sain viime viikolla tietää laista, jonka mukaan asuntoon asettuneella henkilöllä on oikeus olla asunnossa niin kauan, kunnes omistaja on saanut oikeuden häätää heidät. Sen mukaan ei ole väliä, miten henkilö on asuntoon päässyt, Everman kertoo ongelmallisesta tilanteesta.

Häätöprosessi voi kestää pahimmillaan jopa 6 viikkoa

Evermanin asuntoon puolisonsa ja kahden lapsen kanssa muuttanut Tamera Pritchett kertoo löytäneensä asunnon netissä asuntoilmoituksen kautta, allekirjoittaneensa sopimuksen asunnon vuokrauksesta faksilla ja maksaneensa vuokran maksupalvelun kautta. Nainen ei uskonut asiassa olevan mitään ongelmaa, kunnes Everman soitti poliisille.

Evermanin mukaan hän oli laittanut asuntonsa myyntiin, ei vuokralle. Netistä löytynyt vuokrailmoitus ei siis ollut hänen käsialaansa, ja hän oli siitä täysin tietämätön. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Seuraavana päivänä Pritchett marssi oikeustalolle, jossa hän sai kuulla, että heidän perheellään oli oikeus asua asunnossa niin kauan kunnes juttu ratkeaa. Pritchett kertoo heidän etsivän itselleen uutta kotia, mutta aikovat pysyä asunnossaan siihen asti, kunnes uusi koti löytyy. 

– Skandaali! En ymmärrä miksi joillakin, joilla ei ole laillista oikeutta olla kotonani, saavat pysyä talossani, Everman kertoo.

Tapausta käsittelevän asianajajan mukaan asunnon omistajaa saattaa odottaa tuskallinen häätöprosessi, joka voi kestää jopa neljästä kuuteen viikkoa. 

Lähde: WSBTV

***

0:38

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.