Nainen varasti ambulanssin ja törmäsi kahteen ajoneuvoon paetessaan poliisia – hurja ajojahti päättyi puistikkoon: "Tällaista ei tapahdu usein"

Nainen varasti ambulanssin – ajojahti päättyi pöpelikköön 1:36

Nainen varasti ambulanssin, pakeni poliisilta ja törmäsi puistikkoon Yhdysvalloissa. Poliisin mukaan nainen kolaroi matkan varrella myös kahden auton kanssa.

44-vuotiaan pennsylvanialaisnaisen hurja ajojahti päättyi Dickson Cityn alueelle. Poliisin mukaan nainen varasti ambulanssin suoraan paikallisen sairaalan edestä.

Video: Nainen ajoi varastamallaan ambulanssilla puistikkoon. Tältä onnettomuuspaikalla näytti.

Hälytyksen saatuaan viranomaiset jäljittivät ajoneuvon ja yrittivät sen pysäyttämistä. Tässä vaiheessa nainen tiettävästi törmäsi ambulanssilla kahteen muuhun autoon.

– Tämä on pieni kaupunki, joten tällaista ei tapahdu usein. Olen varma, että se tulee olemaan puheenaiheena muutamia päiviä, mutta luojan kiitos kukaan ei loukkaantunut, toteaa silminnäkijä Jeremy Whalen.

Nainen ehti ajaa ambulanssilla noin  12 kilometriä

Myöhemmin nainen ajoi ambulanssilla päin aitaa. Lopulta hän päätyi noin 12 kilometrin matkan jälkeen puistikkoon.

Ennen ambulanssin varastamista nainen oli kolaroinut vuokraamansa kuorma-auton lähellä sairaalaa. Tutkinnan mukaan hän oli myös saattanut altistua myös dieselhöyryille ennen ajojahtia.

Lue myös:

    Uusimmat