Miehen epäillään ajaneen tahallaan katumyyjän päälle Kaliforniassa – järkyttävä tilanne tallentui valvontakameraan

1:23
Katso videolta valvontakameroihin tallentunut tilanne, jota tutkitaan nyt murhan yrityksenä.

Poliisi tutkii San Bernardinossa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa, murhan yritystä miehen ajettua naisen päältä katumaasturilla. 28-vuotias nainen on tällä hetkellä koomassa sairaalassa.

Viranomaisten julkaisemalta videolta näkyy, kuinka ajoneuvon kuljettaja pysähtyy hedelmäkojun eteen hetkeksi, ja ajaa sitten kojun läpi.

Hedelmiä myynyt 28-vuotias nainen loukkaantui vakavasti ja on nyt sairaalassa koomassa.

Poliisi on pidättänyt murhan yrityksestä 42-vuotiaan miehen murhan yrityksestä. Mies oli yrittänyt paeta paikalta jalan, mutta muut paikalla olleet ihmiset olivat pidätelleet häntä poliisin tuloon asti.

Naisen omaisten mukaan hän myy hedelmiä ulkokojussa parkkipaikalla, koska perhe tarvitsee lisätienestejä elättääkseen neljää lastaan.

CBS:n mukaan perhe epäilee kyseessä olevan viharikos, koska alueella sattui hiljattain samankaltainen rikos kohdistuen toiseen katumyyjään. Poliisi ei ole vahvistanut kuljettajan motiivia teolle.

Myös muualla Kaliforniassa on nähty yhteenottoja katumyyjien ja sivullisten ihmisten välillä viime aikoina. Osavaltiossa on tällä hetkellä tarkat ohjeistukset myyjille koronaepidemian vuoksi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja