Mainos

Nainen tylytti vanhempia, jotka käyvät ostoksilla ”halpakaupoissa”: "Olet epäonnistunut vanhempana eikä sinun olisi pitänyt hankkia lapsia"

Nimettömäksi jäänyt nainen avautui jäätävällä tavalla halpojen ja kalliiden merkkien käyttämisestä lapsilla.

Australialaisnainen avautui joulun alla halpakaupoista – ja sai ymmärrettävästä syystä netin vihat niskaansa. Nimettömäksi jäänyt nainen avautui Get it off you chest -ryhmässä, jonka nimi tarkoittaa suomeksi "saa se pois sydämeltäsi". 

Naisen mukaan halpakaupoissa asioivat vanhemmat "eivät ansaitse lapsia". Tekstissään hän väitti työskentelevänsä koulussa opettajan apulaisena.

– Näen tätä joka päivä! Säälittäviä äityleitä, jotka lähettävät villikkokakaransa kouluun merkittömissä Kmart-ketjun kengissä ja käytetyissä koulupuvuissa ja, vielä pahempaa, homebrand-merkin ruoan kanssa! Se on ällöttävää ja halveksittavaa, jos sinulla ei ole varaa nimibrändien ruokiin tai vaatteisiin, olet epäonnistunut vanhempana eikä sinun olisi edes pitänyt hankkia lapsia, nainen lataa.

Nainen toteaa hankkivansa itse tulevalle lapselleen vain parasta, koska hän "rakastaa lapsiaan, toisin kuin villit ja halveksittavat surkimusvanhemmat".

"Jonain päivänä häpeät noita sanoja"

Teksti on niin provosoiva, että sitä voi pitää trollaamisena eli tahallisena riidan hakemisena. Tästä huolimatta moni on tarttunut syöttiin ja haukkunut tekstin lyttyyn.

Vanhemmat huomauttavat, että ainakin heidän "halpoihin vaatteisiin" pukeutuvilla lapsillaan on korkea moraali ja tapoja, toisin kuin kirjoittajalla itsellään. Moni myös ihmettelee, millainen koulutusalan ihminen kuvaa lapsia "villikkokakaroiksi".

Osa kommentoineista toivoo, että toistaiseksi lapseton kirjoittaja ei koskaan aio hankkia lapsia.

– Jonain päivänä, rakas, kun kasvat aikuiseksi ja saat omia lapsia, tulet tuntemaan olosi uskomattman nolostuneesi ja häpeät noita sanoja. Sinun pitäisi varmaankin pyytää kaikilta vanhemmilta anteeksi nyt, mutta selvästi sitä ei tule tapahtumaan, eräs kirjoittaja toteaa.

Oletko viettänyt köyhää joulua? Kerro tarinasi – jätä yhteystietosi mahdollista yhteydenottoa varten:


***


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.