Mainos

Nainen tuli raskaaksi suuseksistä

Se, että viisitoistavuotias tyttö tuli raskaaksi, ei kuulosta kummoiselta uutiselta. Erikoisen tarinasta tekeekin se, ettei nuorella naisella ole lainkaan vaginaa.

Epätavallinen raskaus sai alkunsa, kun 15-vuotias tyttö joutui puukkotappeluun, jossa osallisina olivat sekä hänen entinen että nykyinen poikaystävänsä. Riidan aloittajan henkilöllisyys oli epäselvä, mutta kaikki osapuolet saivat vammoja kahakassa. Tyttöä puukotettiin vatsan alueelle, ja hänet vietiin sairaalaan leikattavaksi, kertoo blogs.discovermagazine.com, joka on tiivistänyt tytön tarinan kertovan lääketieteellisen raportin.

Leikkaus onnistui, ja paraneminen saattoi alkaa. 278 päivää myöhemmin nuori nainen kuitenkin palasi sairaalahoitoon kovien vatsakipujen vuoksi. Tutkimuksissa paljastui, että hän oli viimeisillään raskaana.

Hämmentyneet lääkärit havaitsivat tutkimuksissa myös, ettei tytöllä ollut lainkaan vaginaa, vaan sen paikalla oli vain pieni kuoppa. 2800 grammaa painava poikavauva syntyi keisarileikkauksella.

Viiltohaava aiheutti raskaaksi tulemisen

Myöhemmässä haastattelussa kävi ilmi, että tyttö oli tietoinen naisellisen osiensa erikoisuudesta. Koska tavanomainen yhdyntä ei ollut tullut kyseeseen, nuori nainen oli aloittanut suuseksikokeilut kumppaninsa kanssa. Tytön entinen poikaystävä oli yllättänyt hänet ja uuden kumppanin kesken aktin: näin kolmikko ajautui aiemmin mainittuun puukkotappeluun.

15-vuotias oli epäillyt raskautta vatsanseutunsa kasvaessa, ja muiden huomautellessa raskauden mahdollisuudesta.

Lääkärit ovat selittäneet raskauden vatsaan joutuneella spermalla, joka tytön saaman viiltohaavan kautta pääsi kosketuksiin tytön lisääntymiselinten kanssa. Näyttää myös siltä, että nuori äiti hedelmöittyi ensimmäisen tai toisen ovulaationsa aikana.

Tyttö sopeutui perheineen nopeasti uuteen jälkikasvuunsa. Lisäksi perhe antoi ymmärtää, etteivät he kanna kaunaa tapauksen johdosta.

Lääketieteellinen raportti on peräisin vuodelta 1988.


MTV3/Helmi

Lähteet: Blogs.discovermagazine.com, National Library of Medicine (ncbi.nlm.nih.gov)

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.