Nainen, tässä iässä muutut äidiksesi!

Tutkimuksen mukaan 32 vuoden iässä meissä puhkeavat kukkaan piirteet, joita näemme myös vanhemmissamme.

Oli se sitten hyvä tai huono asia, niin useat meistä huomaavat itsessään piirteitä, joita näemme myös vanhemmissamme. Tutkimuksen mukaan 32 ikävuoden aikana yhtäläisyydet pääsevät vasta kunnolla valloilleen, ja huomaamme kuinka paljon meillä onkaan samoja tapoja vanhempiemme kanssa.

Käytätkö nykyään äitisi sanontoja (jotka sinua aiemmin ärsyttivät), huomaat rakastuvasi samankaltaisiin miehiin tai katsot vaatekaappiin ja tajuat vaatemakunne olevan samanlainen?

Et ole ainoa, uudessa tutkimuksessa paljastui muun muassa, että 32-vuotiaana nainen alkaa muistuttaa yhä enemmän ulkonäöltään ja käyttäytymiseltään äitiään.

Yli 40 % myönsi käyttävänsä äitinsä suusta kuultuja sanontoja. Yli puolen kyselyyn vastanneiden mielestä oli huolestuttavaa, ja samalla ärsyttävää, kuinka paljon he muistuttavat vanhempiaan.

Käyttäytymistieteen asiantuntija Judi James uskoo, että on luontevaa alkaa vanhetessa toimia ja käyttäytyä samalla tavalla, kun koko lapsuutemme ja nuoruutemme tärkeimmät henkilöt.

– Voi olla, että vannot, ettet käytä samoja sanontoja tai käyttäydy kuten vanhempasi, mutta piirteet tikittävät huomaamatta alitajunnassasi , James sanoo.

Lähde: Athomemagazine.co.uk

Nella Rahkonen/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja