Mainos

Nainen tarjosi minttupastilleja ja seuraavaksi ystävä heitettiin raiteille – Pasilan junapainajaisen todistaja ei tiennyt junan lähestyessä, katsoako ystävänsä kuolemaa vai sulkeako silmät

0:39
Valvontakamera tallensi järkyttävän teon Pasilan asemalla huhtikuussa.

Pasilan juna-asemalla tapahtunut tapon yritys alkoi viattomasta minttupastillien tarjoamisesta, uhrin ystävä kertoi oikeudessa.

Todistajan mukaan tönijä oli ottanut jostain syystä "asiasta hermoa", ja tilanne oli muuttunut hyvässä hengessä käydystä jutustelusta kuin sormia napsauttamalla aggressiiviseksi huutamiseksi.

– (Hän) pongahti nopeasti ylös penkistä ja rupesi huutelemaan, että ootte narkkareita kaikki, paskasakkia, todistaja kuvaili miehen puheita oikeudessa.

Todistajan kertomuksen mukaan rikoksen uhriksi joutunut mies puuttui huuteluun. Hän oli noussut ylös, kieltänyt solvaamisen ja pyytänyt miestä poistumaan. 

Tästä oli alkanut pahoinpitely, jonka aikana uhri tönäistiin junaraiteille. 

"Se oli todella pelottava tilanne"

Uhrin ystävä kertoi oikeudessa, että samaan aikaan asemaa lähestyi juna, ja että junan valot näkyivät jo. Ystävä kertoi pohtineensa, laittaako silmät kiinni vai katsoako, kun ystävänsä jää junan alle.

– Se oli todella pelottava tilanne, hän kertoi.

Ystävä ei itse pystynyt puuttumaan tapahtumiin, koska hänen oli pidettävä aloillaan kahta koiraansa. Hän todisti, kun syytetty retuutti uudemman kerran uhria kohti raiteita.

– Se kertoi minusta, että se oli ihan tarkoituksella tehty teko. Hän yritti saada junan alle jäämisen onnistumaan, hän kuvaili oikeudessa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja