Mainos

Nainen sai tarpeeksi elävistä miehistä – väittää harrastaneensa seksiä jo 20 aaveen kanssa

Miehiin kyllästynyt nuori nainen väittää vaihtaneensa elävät ihmiset aaveisiin, eikä ole katunut päivääkään. 

Aaveiden kanssa seksiä harrastava nainen kertomansa mukaan aio enää koskaan palata takaisin miehiin. Tämä ennen kaikkea siitä syystä, että henkiolentojen kanssa rakastelu on naisen mukaan huomattavasti eläviä ihmisiä tyydyttävämpi vaihtoehto.

Brittiläinen Amethyst Realm väittää ensimmäisen aaveen kanssa solmitun suhteen kestäneen kolme vuotta, jonka jälkeen hän kertoo harrastaneensa seksiä jo 20 eri aaveen kanssa. Aivan kuten ihmisetkin, jokainen aave on yksilö.

– Tunnet aina eron, aivan samoin kuin ihmistenkin kanssa. Heillä on erilaiset energiat, Realm kertoo.

Vaikka seksi on ollut jokaisen aaveen kanssa nautinnollista ja päättynyt orgasmiin, 27-vuotias Realm toivoo löytävänsä vielä joskus aaveen, jonka kanssa hän voisi asettua aloilleen ja hankkia lapsen.

Ensimmäinen aavekokemus jo 10 vuotta sitten

Brittiläisessä This Morning -ohjelmassa vieraillut Realm kertoo tunteneensa aaveen läsnäolon ensimmäistä kertaa jo yli kymmenen vuotta sitten asunnossa, johon hän oli juuri muuttanut yhdessä kumppaninsa kanssa. Asiat etenivät siihen pisteeseen, että kerran yksin kotona ollessaan nainen päätyi kertomansa mukaan pettämään puolisoaan aaveen kanssa.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se oli kuin eräänlainen paino. Tunsin painetta reisieni välissä ja samaan aikaan fyysistä hengitystä ja sivelyä, nainen kuvailee ensimmäistä seksikokemustaan aaveen kanssa.

Realm ja hänen kumppaninsa erosivat sen jälkeen, kun tämä erikoinen salasuhde tuli miehen tietoisuuteen.

Tämän jälkeen Realm kertoo jättäneensä miehet täysin omaan arvoonsa ja keskittyneensä ainoastaan suhteisiin henkimaailman olentojen kanssa. Kun kerran koet aaveen, paluuta ei enää ole.

Lähde: Dailymail

***


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja