Nainen sai potkut – suuttui ja heitti pomoaan biljardipalloilla

Potkut saivat naisen tunteet kuumenemaan.

26-vuotiasta yhdysvaltalaista Ashley Priolaa syytetään siitä, että hän heitti entistä esimiestään biljardipalloilla saatuaan potkut. Erottaminen johtui poliisin mukaan siitä, että nainen oli tullut töihin humalassa. Tapauksesta uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

Tuli humalassa töihin

Viranomaiset saivat soiton Okhalomassa sijaitsevasta Red Dog Saloon -baarista, jossa työntekijä oli saanut potkut ja heittänyt sen jälkeen yhtä esimiehistä biljardipallolla.

Kun viranomaiset saapuivat, he saivat kuulla, että nainen oli mennyt samassa rakennuksessa sijaitsevaan lähikauppaan. Poliisit hakivat naisen takaisin selvittämään asiaa.

Pomo Hollie Jones sekä silminnäkijä Heather Daugherty kertoivat viranomaisille, että Ashley oli tullut töihin päissään. Hollie sanoi antaneensa Ashleyn luvan tehdä töitä, siis tanssia lavalla, mutta nainen oli kaatunut lavalla kahdesti.

Tämän jälkeen nainen oli saanut potkut.

Hollien ja Heatherin mukaan Ashley otti biljardipallon ja heitti sen Hollieta päin. Pallo osui naista kasvoihin.

Sen jälkeen Ashley nappasi toisen pallon ja heitti senkin, mutta ei osunut. Tämän jälkeen hän poistui paikalta.

Poliisi pidätti Ashleyn epäiltynä pahoinpitelystä. Hänet vietiin Oklahoman piirikunnan vankilaan.

Järjesti kohtauksen poliisiautossa

Poliisi kertoo, että matkalla vankilaan Ashleysta tuli hysteerinen. Hän tarjosi heille ”kaikkia rahojaan”, jos he veisivät hänet putkan sijasta kotiin.

Kun viranomaiset kieltäytyivät, hän alkoi huutaa ja hakata päätään auton ikkunaan. Poliisien mukaan nainen yritti myös potkia ikkunan rikki.

Nainen tulee saamaan syytteet pahoinpitelyistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja