Nainen käveli neljästi CIA:n päämajaan, kyseli hävyttömän nimistä agenttia – pidätettiin lopulta

58-vuotias nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli toistuvasti kävellyt CIA:n päämajaan ja kysellyt myös erikoisen nimistä agenttia.

Poliisi on nostanut kanteen 58-vuotiasta Jennifer G. Hernandezia vastaan. Asiakirjojen mukaan Hernandez käveli Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n päämajaan Virginian Langleyyn huhtikuun 22. päivänä, jossa hänet pysäytti CIA:n viranomainen. Erikoisesta tapauksesta uutisoi NBC Washington.

Nainen kertoi viranomaiselle, että hän oli hakenut työpaikkaa ja rekrytoija oli pyytänyt häntä saapumaan Langleyn päämajaan. Viranomainen ei kuitenkaan uskonut, että nainen oli oikeasti virallisella asialla ja ilmoitti, että tämä saisi syytteen luvattomasta tunkeutumisesta, jos ei poistuisi. Hernandez suostui lähtemään.

Toukokuussa Hernandez palasi päämajaan kuitenkin kolmesti, kolmena päivänä peräkkäin. Toukokuun ensimmäisenä Hernandez saapui ja halusi taas puhua rekrytoijalleen. Hänelle annettiin kirjallinen varoitus ja häntä käskettiin poistumaan.

Seuraavana päivänä nainen kuitenkin palasi taas "keskustelemaan rekrytoijan kanssa". Häntä pyydettiin jälleen poistumaan.

Toukokuun kolmantena Hernandez palasi jälleen. Tämän vierailun aikana nainen pyysi päästä puhumaan "agentti Penikselle". Nainen saateltiin bussille, mutta tämä ei suostunut nousemaan siihen, vaan kysyi viranomaisilta: "Luuletteko oikeasti, että lähden?"

Tällä kertaa Hernandez lopulta pidätettiin. Hän odottelee tuomiota rikkomuksestaan putkassa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: NBCYahoo

Lue myös:

    Uusimmat