Nainen puukotti vuokraisäntänsä kuoliaaksi ja raahasi ruumiin metsään – sai 9,5 vuotta vankeutta

Käräjäoikeus tuomitsi tänään Petra Parviaisen 9,5 vuoden vankeuteen vuokraisäntänsä taposta ja hautarauhan rikkomisesta,

Kanta-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut 37-vuotiaan Parviaisen 9,5 vuoden vankeuteen. Parviainen puukotti vuokraisäntänsä kuoliaaksi ja kätki ruumiin metsään Hämeenlinnan Hauholla viime kesäkuussa. Veriteko tapahtui vanhan huoltoaseman pihalla.

Tappoa edelsi riita

Parviaisen mukaan hänellä ja hänen vuokraisännällään oli ollut jo pidemmän aikaa riitaa, joka kärjistyi siihen, että hän iski miestä kaksi kertaa veitsellä. 

Ensimmäinen puukonisku osui miehen pakaraan ja toinen rintakehän oikealle puolelle. Rintaan osunut veitsenisku aiheutti lähes 15 senttimetrin syvyisen pistohaavan, joka lävisti muun muassa miehen sydänpussin ja aortan. Lyönti aiheutti verenvuodon sydänpussiin ja rintaonteloon, ja mies kuoli tapahtumapaikalle.

Parviaisen mukaan ennen puukotusta mies oli nimitellyt ja tönäissyt häntä sekä tullut kohti "kädet ojossa".

Puukotusten jälkeen nainen raahasi ruumiin pensasaidan viereen ja peitteli sen. Seuraavana päivänä hän kuljetti toisen miehen kanssa ruumiin muutaman kilometrin päähän metsään.

Parviainen tuomittiin taposta ja hautarauhan rikkomisesta vankeuteen. Häntä auttanut 38-vuotias mies sai rikoksentekijän suojelemisesta kolmen kuukauden vankeustuomion.

Lue myös:

    Uusimmat