Nainen poseerasi kaupassa alusvaatteisillaan – protestoi pieniä vaatekokoja vastaan: "Se ei vain ole oikein"

0:25

Amerikkalaisnainen meni äitinsä kanssa merkkiliikkeisiin, joista vaikutti löytyvän vain niin sanottuja pieniä vaatekokoja. Hän kyseenalaisti liikkeiden kokotottumukset.

Yllä olevalta videolta voit tarkistaa, oletko bikinikunnossa!

Neljän lapsen äiti Adrian H. Wood ei omien sanojensa mukaan ylläty helposti. Ostosreissulla hän kuitenkin päätyi yllättymään. 

Wood oli ostosreissun jälkeen niin pettynyt, että julkaisi paljonpuhuvan kuvan itsestään kaupan sovituskopissa.

Suunnittelijat eivät halua myydä "isompia kokoja"

Amerikkalainen Wood oli mennyt äitinsä kanssa merkkiliikkeisiin, joista vaikutti löytyvän vain niin sanottuja pieniä vaatekokoja.

– En koskaan kysynyt kysymyksiä. Tänään kysyin. Nordstrom-liike sanoi, etteivät heidän suunnittelijansa halua myydä "isompia kokoja", kuten kokoa 38 ja sen yli, mutta huhujen mukaan liikkeisiin tulee niitä tänä vuonna, vaikkei vielä, Wood kuvailee bloginsa Facebook-sivulla.

– Neiman Marcus -liike esittelee lähinnä pieniä kokoja, vaikka siellä täällä oli kokoa 38. Niitä (isoja kokoja) täytyy kysyä, mukava myyjä sanoi, ja, no, minä kysyin, mutta koko kaupassa ei ollut mitään. Niitä voi tilata, hän sanoi. Buu, minä sanon.

Isot koot ovat aina takahuoneessa

Dianne Von Furstenbergin liikkeessä Woodille tarjottiin samppanjaa ja kerrottiin, että "isot koot" ovat aina takahuoneessa – kauppa esittelee vain kokoja 34–36.

– Tietysti kysyin, miksi. Ei olisi pitänyt, Wood kuvaa.

– "Se on liikkeemme linjaus, ja suurin osa naisista on tuota kokoa". En voinut olla sanomatta kuivasti: "Öö, suurin osa, vai naiset, jotka shoppaavat täällä?" Myyjä hihitti.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kate Spaden liikkeessä pidettiin esillä myös kokoa 34, ja takahuoneessa oli yksi koon 42 kukallinen jumpsuit.

Viestinä "sinua ei kaivata shoppaamaan tänne"

Muissakin liikkeissä sama tarina toistui: isot koot ovat aina takahuoneessa.

– Niin siis mitä hittoa? Mitä tämä tarkoittaa? Mitä tämä kertoo naisille ja tyttärillemme? Sinua ei kaivata shoppaamaan tänne? Ota tästä juoma, mutta vaatteita sinulle ei ole? Wood ihmettelee.

– Mietin, kuinka monet kaltaiseni, juuri keskimääräisen painon ylittäneet naiset ovat kävelleet noiden samojen kauppojen läpi ja ihmetelleet, miksi heidät on jätetty ulkopuolelle. Se ei vain ole oikein.

Wood toivoo, että kaikenlaiset naiset voisivat ostosreissullaan löytää kaupasta jotakin ihanaa.

Lähde: Facebook

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja