Mainos

Nainen leikkii hengellään: Painoa jo yli 300 kiloa – tähtää vieläkin isommaksi

9:18

Teksasilaisnaisen outona unelmana on olla niin isokokoinen, ettei hän pääse sängystä ylös.

Sairaalloisen lihava Monica Riley, 27, ei tahdo laihtua. Jo yli 300 kiloa painava Riley tavoittelee maailman lihavimman naisen titteliä. Tavoite on vielä noin 150 kilon päässä.

Rileyn outona unelmana on olla niin isokokoinen, ettei hän pääse sängystä ylös.

– Liikkumattomuudessa minua viehättää se, että olisin kuin kuningatar, Riley kuvaa.

6000–8000 kilokaloria päivässä

Peruspäivänä Riley uskoo syövänsä 6000–8000 kilokaloria.  Naisen miesystävä Sid Riley, 25, kokkaa hänelle päivittäin. Hän tekee Rileylle smoothieita, joihin tulee esimerkiksi pakasteleivoksia ja jäätelöä. Seoksesta ei ole tarkoitus nauttia: Riley syö sen letkun ja suppilon avulla.

Sid on Rileystä ylpeä, koska tämä tavoittelee unelmaansa. Hän ei valita, sillä on aina pitänyt isokokoisista naisista. Rileyn mukaan parin seksielämä on mahtavaa, vaikka he eivät pysty harrastamaan seksiä kaikissa asennoissa.

– Voin saada orgasmin siitä, että hän hieroo napaani, Riley toteaa.

Kaksikko harrastaa videopelejä. Lapsista on ollut puhetta, ja Riley on saanut kaksi keskenmenoa.

– Jos lääkäri sanoisi, että vauvan saadakseni minun pitäisi laihtua, rehellisesti, saattaisin laihduttaa, Riley sanoo.

"Minä nukun hänen vieressään yöt, eivät ne miehet"

Riley poseeraa myös eroottisissa kuvissa, joista hän tienaa useita satasia kerralta. Rileylla on useita "syöttäjiä" eli miehiä, jotka lähettävät hänelle rahaa ruokaan. Riley lähettää heille kuvia ja videoita, joissa syö ruoan.

– Minä nukun hänen vieressään yöt, eivät ne miehet. Se on hänen työnsä ja kehonsa, en ala sanella, mitä hän saa tehdä, Sid kuvailee.

Aiemmin Rileyn nuorempi veli Joseph auttoi häntä ottamaan kuvia, koska Riley "on aina tahtonut olla malli".

– Se oli aluksi vähän outoa, mutta vähän ajan kuluttua se tuntui normaalilta. Monille ihmisille on hyvin epänormaalia nähdä hänen kokoisensa ihminen, mutta hän on aina ollut kanssani, koko elämäni, Joseph kertoo.

Kuullessaan Rileyn toiveesta olla yli 400-kiloinen Rileyn äiti Terry vastusti lihomishanketta, vaikka lupasikin olla aina tyttärensä tukena. Itsekin ylipainonen Terry on omien sanojensa mukaan onneton painonsa vuoksi.

– Oma on elämäsi, jos se tekee sinut onnelliseksi... En aio auttaa sinua, äiti sanoo.

Aiemmin Riley yritti laihtua 

Sekä äiti että Sid huolehtivat Rileyn terveydestä, mutta Sidin mukaan Riley lihottaisi itseään, vaikka heistä kumpikaan ei osallistuisi. Aiemmin Riley yritti laihtua lihavuusleikkausta varten, koska hänen entinen poikaystävänsä haukkui hänen painoaan. Tuolloin Riley söi vain 500 kilokaloria päivässä.

– Painon pudottaminen ei tehnyt minua lainkaan onnelliseksi. Minun piti mennä leikkaukseen, mutta tajusin, etten voi tehdä sitä, Riley sanoo.

Lisää erikoisia elämänvalintoja:

4:30

Lähde: AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.