Mainos

Nainen lataa "totuuden": Tästä syystä miehen pitää hoitaa lasku ekoilla treffeillä – "se on vain matematiikkaa"

Hulvattomalla videolla nainen selittää, miksi miesten tulisi hoitaa lasku ensimmäisillä treffeillä. Miehet eivät kuitenkaan ole ottaneet videota huumorilla.

Vitsikkäällä videolla feministiksi itseään kutsuva nainen listaa asioita, joiden vuoksi olisi vain kohtuullista, että mies hoitaisi laskun ensimmäisillä treffeillä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se on vain matematiikkaa, nainen selittää.

– Kun mies ja nainen alkavat tapailemaan, mies on jo velkaa sinulle. Miksi? Koska me käytämme paljon rahaa näyttääksemme deittisivuston profiilikuvaltamme.

Nainen listaa asioita, joihin rahaa palaa: föönaus, 50 dollaria, manikyyri kaikkine herkkuineen 75 dollaria, kulmakarvojen muotoilu, 15 dollaria, huulipuna, 30 dollaria, "brasilialainen bikinvahaus venäläiselle metsälleni", 35 dollaria Groupon-kupongilla.

– Näetkö nyt? Olet jo velkaa minulle 200 dollaria. Joten kyllä, ostat minulle pihvi-illallisen, ostat minulle pullon hyvää viiniä, tarvitsen sitä brasilialaiseen vahaukseen, kysyt, haluanko jälkiruokaa ja maksat Uber-kyydin kotiin. Se on vain matematiikkaa, ja olet minulle edelleen velkaa 35 dollaria. Mutta annan anteeksi sinulle.

Miehet raivoissaan

YouTube-persoona MaximBadyn Facebookissa julkaisemaa videota on katsottu jo miljoonia kertoja. Myös kommentteja on ropissut yli 15 000. Kommenteista käy ilmi, että ainakaan miehet eivät nähneet videossa mitään hauskaa. Monissa kommenteissa raivostuneet miehet kehottavat videon naista katsomaan peiliin ja miettimään, miksi tämä joutuu käyttämään ulkonäköönsä niin paljon rahaa – sekä toteavat, ettei tämä ole sen parempi kuin maksullinen nainen.

– Käytät noin paljon rahaa, koska tiedät, että persoonallisuutesi on yhtä kiinnostava kuin rulla hiekkapaperia, tylytti eräs raivostunut mies monien muiden tapaan.

Suurin osa naisista kehottaa puolestaan miehiä ymmärtämään, että videon on tarkoitus olla hauska.

– Suurin osa miehistä menee sekaisin, vaikka kyseessä on selvästi vitsi. Toivon, ettei tuo ole tapa, jolla puhutte tai kuinka kohtelette naisia oikeassa elämässä, ja tuo on vain kovan äijän nettikäyttäytymistä. Huumorintajulla pääsee pitkälle, miehet, huomautti eräs naispuolisista kommentoijista.

Lähde: Facebook

***

3:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.