Nainen kirjoitti kirjeen miehensä ex-kumppanille – kehuja sateli

Nainen kiittää poikaystävänsä ex-tyttöystävää avoimessa kirjeessä siitä, että on opettanut miehelle hyviä tapoja.

– Tämä saattaa kuulostaa oudolta, koska en ole ikinä tavannut sinua. Mutta olen kuullut paljon sinusta poikaystävältäni, Jenny Kutner aloittaa kirjeensä Mic-sivustolla.

– Ennen kuin hän oli poikaystäväni, ja ennen kuin hän kävi lukuisilla Tinder-treffeillä, heilasteli kesällä ja oli vapaaehtoisesti selibaatissa, hän oli sinun poikaystäväsi kahden ja puolen vuoden ajan.

Kutner kirjoittaa kirjettä kiittääkseen ja kertoo, että hänen poikaystävänsä on oppinut paljon exältään. Naisen mukaan mies esimerkiksi tiskaa ja tietää, että molempien on imuroitava.

Hän kertoo, että suhteen alussa poikaystävä kertoi, että hänen exänsä oli aikoinaan todennut, ettei nuku hänen luonaan, ellei sänkyä ole pedattu.

– Tästä minä ja hänen äitinsä voimme olla ikuisesti kiitollisia.

Hyvän hygienian lisäksi mies osaa halailla poikkeuksellisen hyvin ja on hyvä sängyssä, kirjeessä sanotaan.

– Opetit hänelle, miten puhua sängyssä siitä, mitä hän itse haluaa ja siitä, mitä hänen kumppaninsa haluaa. Hän kuuntelee minua ja kysyy kysymyksiä.

Nainen kirjoittaa, että on myös muita asioita, joita hänen poikaystävänsä ei ole voinut opetella vain netistä.

– Sinun takiasi hän tiesi, että ensimmäisillä treffeillämme hänen täytyy maksaa.

– Olen iloinen, että piereskelit hänen edessään. Olen erittäin iloinen, että käskit hänen hankkiutua eroon poninhännästä, joka hänellä oli 16-vuotiaasta asti suunnilleen siihen asti, kun olitte tunteneet kaksi kuukautta.

– Mutta kaikista onnellisin olen siitä, että olit kiltti hänelle ja annoit hänen olla herkkä.

Kirjeessä Kutner kirjoittaa, että suhteen lopussa entinen tyttöystävä käyttäytyi huonosti. Mutta niin käyttäytyi hänen poikaystävänsäkin. Nainen sanoo olevansa kiitollinen siitä, mitä hänen poikaystävänsä oppi tuosta ajasta.

– On hetkiä, jolloin mekin riitelemme. Silloin mietin, miten ihmeessä jaksoit häntä, mutta hän on nyt parempi ihminen sen takia, että jaksoit. Hän osaa edelleen olla ärsyttävä, mutta valmistelit häntä hyvin siihen, että niin osaan olla minäkin.

Lähde: Mic

Lue myös:

    Uusimmat