Mainos

Nainen julkaisi pysäyttävän kuvan lemmikistään: "Jos koira käyttäytyy paremmin kuin sinä..."

Jos koira pystyy hillitsemään itsensä, miksi sinä et pystyisi siihen? 

Väkivallan uhria ei koskaan pitäisi syyttää tapahtuneesta. Riippumatta siitä, mitä hänellä oli päällään tai missä hän oli tapahtumahetkellä, hyökkääjä on aina se, jonka tulisi joutua vastuuseen teostaan. Tästä huolimatta raiskaus- tai väkivaltatilanteessa uhreiksi joutuneet naiset kokevat liian usein tulevansa tuomituiksi käytöksensä tai vaatetuksensa vuoksi. 

Eräs nainen kyllästyi tähän asetelmaan ja päätti julkaista kuvan, jonka avulla hän toivoo ihmisten ymmärtävän, miksi uhrien syyttely tulisi lopettaa. 

"Jos koira käyttäytyy paremmin kuin sinä..."

Yksinkertaisessa, mutta tehokkassa Facebook-viestissä Bree Wisenman käyttää koiraansa apuna osoittaakseen, kuinka tärkeästä asiasta oikein onkaan kyse.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä on ihmisille, jotka sanovat, että naiset joutuvat raiskatuksi sen vuoksi, mitä he ovat pukeneet päälleen. Tämä on koirani. Sen lempiruokaa on pihvi. Hän on näköetäisyydellä lautasestani. Se ei tule yhtään lähemmäs, koska olen kieltänyt sitä. Jos koira käyttäytyy paremmin kuin sinä, sinun on arvioitava elämäsi uudelleen.

Wisenman toivoo, että hänen julkaisemaansa kuvaa jaettaisiin paitsi ihastuttavan koiran, myös hyvin tärkeän sanoman vuoksi.

Lähde: Popsugar

***

9:35

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.