Nainen julkaisi anatomisen kuvan rinnoista ilman ihoa – ulkonäkö tuli monelle yllätyksenä: "Minun ei tarvinnut nähdä tätä"

Naisen rinnan anatominen olemus tuli monille yllätyksenä.

Kun eräälle Twitter-käyttäjälle selvisi, miltä naisen rinnan maitotiehyet ja -rauhaset todella näyttävät, hän jakoi heti tiedon seuraajilleen. Moni yllättyi siitä, miltä naisen rinta näyttää ilman ihoa, kertoo Buzzfeed.

Käyttäjänimeä @lemonadead käyttävä nainen jakoi ihottoman kuvan naisen rinnoista todeten, ettei ole ennen nähnyt sellaista.

– En kuvitellut maitotiehyiden näyttävän tältä, nainen totesi.

"Tämä on karmivaa"

Maitorauhaset ja -tiehyet muodostavat nännin ympärille kukkamaisen, pyöreän muodon. Tieto tuli useimmille yllätyksenä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Tämä on karmivaa, tshepi-niminen käyttäjä toteaa.

– Oloni on nyt niin epämukava, sarah sanoo.

– Öö, ei, olkaa kilttejä, minun ei tarvinnut nähdä tätä, käyttäjänimi @DebrahMisati anoo.

"Ajatelkaa kahdesti ennen kuin kirjoittelette tuollaisia asioita"

Buzzfeed kuitenkin huomauttaa, että mahdollisista outouden tuntemuksista huolimatta naiskeho on upea ja ihmeellinen ilmestys. Osa lukijoista muistuttaa, ettei rintojen inhoamiseen ole mitään syytä.

– Ihmisille, jotka sanovat, että haluavat rintojen poiston, koska kehonnne ällöttää teitä, tai että teidän täytyy nyt leikata rintanne irti... Miten kehtaatte? Ihmiskeho on kaunis ja mestarillinen asia, ja kuka tahansa, jota etoo tapa, jolla meistä jokainen on tehty: hävetkää. Ainakin teillä on mahdollisuus pitää rintanne, toisin kuin minulla, äidilläni, siskoillani, serkuillani tai kellään tahansa naisella, jolla on suuri rintasyövän riski, nimimerkki Camonroe kommentoi artikkelia.

– Luuletteko, että me haluamme hankkiutua eroon kehonosistamme, jotka saavat olomme tuntumaan naisellisilta, ja vain siksi, että tuo kehonosa näyttääkin vähän erilaiselta? Olkaa hyvä, löytäkää vähän perspektiiviä ja ajatelkaa kahdesti ennen kuin kirjoittelette tuollaisia asioita.

Lähteet: Buzzfeed.com, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat