Mainos

Nainen epäili korvatulehdusta – totuus oli karmiva

Britanniassa Perusta lomalta palannut nainen toi matkaltaan mukanaan myös kauhistuttavan tuliaisen. Nainen oli alkanut saada päänsärkyjä ja kuulla raapivaa ääntä päänsä sisältä. Syyksi tähän paljastuivat naisen korvassa olleet lihaa syövät toukat.

27-vuotias Rochelle Harris muisti Perussa ollessaan poistaneensa korvastaan kärpäsen, mutta ei ajatellut tapausta sen enempää.

Kotona Britannisassa nainen alkoi kuitenkin saada päänsärkyjä ja tuntea kipua kasvojensa toisella puolella. Harris oli myös havainnut yhtenä aamuna herättyään nestettä tyynyllään.

Harris epäili kyseessä olevan korvatulehduksen ja hakeutui sen vuoksi hoitoon. Sairaalassa kuitenkin havaittiin, että naisen korvassa oli toukkia.

– Olin hyvin pelästynyt. Olivatko ne aivoissani?, Harris muistelee tapausta Discovery Channelille tehdyssä dokumentissa.

Lääkärit yrittivät ensin huuhdella toukkia pois korvasta oliiviöljyllä.

– Ne olivat pisimmät tunnit, jotka olen ikinä joutunut odottamaan... Pystyin yhä tuntemaan ja kuulemaan ne. Ja sen tietäminen, mitä ne raapivat äänet ja mitä se värisevä tunne oli, se teki siitä kaikesta vielä kamalampaa.

Kun toukkien huuhteleminen ei onnistunut, lääkärit päätyivät leikkaukseen. Leikkauksessa korvasta löytyi "kiemurteleva massa toukkia". Harrisin korvasta poistettiin kaikkiaan kahdeksan toukkaa.

– En ole enää läheskään yhtä herkkä tuollaisten ötököiden läheisyydessä. Kuinka voisinkaan olla? Niitähän on ollut korvassani, Harris toteaa.

(MTV3 – Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.