Nainen antoi miehelle pakit Tinder-treffien jälkeen – mieheltä tökerö vaatimus

2:38

Mies lähetti pakit antaneelle naiselle viestin, joka saa pahimmillaan aikaan vain myötähäpeää.

Miltä nettideittailu näyttäisi, jos se tapahtuisikin kadulla kasvotusten? Katso yllä olevalta videolta kokeilu ja naisten hulvattomat reaktiot.

Jokaisella riittää varmasti kokemuksia huonoista treffeistä. Suurin osa ihmisistä voi unohtaa asian ja jatkaa eteenpäin, mutta joillekin pakkien saaminen voi olla todella kova paikka. Näin kävi eräälle miehelle, joka sai pakit Tinder-treffien jälkeen.

Tarina levisi Redditissä, jossa useat käyttäjät ovat ihmetelleet 29-vuotiaan miehen röyhkeää vastausta pakkeihin.

"Minusta ilta ei ollut hauska"

Kaikki alkoi, kun kuvan viestikeskustelustaan Redditiin jakanut, brittiläinen nainen kertoi ensin miehelle viestissään, ettei ollut kiinnostunut tästä.

– En usko, että meillä on paljon kemiaa, joten toisia treffejä ei tule. Mutta oli mukavaa tavata sinut, ja toivon sinulle kaikkea hyvää, nainen kirjoittaa.

Mies kommentoi, ettei nainenkaan ollut hänen ”tyyppiään”, mutta ei kuitenkaan ottanut vastausta aivan niin helpolla.

– Minusta ilta ei ollut hauska ja maksoin 8,30 puntaa juomastasi. Luulin, että haluaisit yhden tavallisista juomista. Maksoin omasta juomastani 1,75 puntaa, maksoin 8,30 puntaa sinun juomastasi. Tämä on liikaa, joit suuren pullon ensitapaamisella ja minä maksoin sen, minun ei olisi tarvinnut maksaa sitä.

– Maksa se takaisin. Odotan 8,30 punnan palautusta, kiitos.

Loppuun mies lisäsi myös pankkitietonsa maksua varten.

Nainen ei aio maksaa

Nainen on kertonut, ettei hänellä ole aikomustakaan maksaa miehelle, sillä hän oli itse tarjoutunut maksamaan juomansa, mutta mies oli kieltäytynyt tästä.

– Opetus tässä on se, että Tinderissa on mielenkiintoisia ihmisiä, mutta jokainen match ei tule olemaan match oikeassa elämässä, ja yritä olla ottamatta sitä liian vakavasti, nainen kommentoi.

Redditissä viestiketju on kerännyt jo yli 20 tuhatta katselukertaa. Monien kommentoijien mielestä miehen käytös ei ollut ollenkaan paikallaan ja sitä pidettiin jopa törkeänä. Muutama kommentoijista kuitenkin kehotti naista maksamaan miehelle, sillä heidän mielestään 8,30 puntaa (noin 9,35 euroa) oli paljon juomasta.

– Jos hän on niin huolissaan rahoistaan, hänen ei olisi pitänyt tarjota alun perinkään, eräs kommentoijista kuitenkin huomautti.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja