Mainos

Nainen ammuttiin oven läpi Lohjan Sammatissa – HS: Epäilty on toimitusjohtaja, joka on aiemmin ampunut seurustelukumppaniaan ja uhkaillut entistä alaistaan

Nainen surmattiin oven läpi ampumalla noin viikko sitten Lohjan Sammatissa. Helsingin Sanomien mukaan poliisi epäilee ampujaksi paikallista toimitusjohtajaa, jolla on taustallaan useita rikoksia.

Aiemmin on kerrottu, että teosta epäiltynä vangittu on sammattilainen 45-vuotias mies. Poliisi on myös kertonut, että mies sekä 42-vuotias uhri tunsivat toisensa entuudestaan.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan henkirikoksen uhrin puoliso on työskennellyt ampujaksi epäillyn miehen yrityksessä.

Lehti kirjoittaa myös, että miehellä on taustallaan rikostuomioita, joihin liittyy ampuma-ase.

Helsingin Sanomien mukaan mies oli vuonna 2012 mennyt entisen työntekijänsä kotiovelle aamuyöllä aseen kanssa ja ilmoittanut tulleensa hankkimaan elinkautisen vankeusrangaistuksen.

Vuonna 2010 mies oli puolestaan ampunut silloista seurustelukumppaniaan jalkaan, laittanut pistoolin tämän suuhun ja pahoinpidellyt vielä toisen naisen, Helsingin Sanomat kirjoittaa.

Poliisi tutkii viime tiistaina sattunutta ampumistapausta tappona, mutta myös tapon yrityksenä, sillä tapahtuma-aikaan paikalla oli myös uhrin kouluikäinen poika. Lisäksi poliisi tutkii tapaukseen liittyen ampuma-aserikosta. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja