Nainen, älä toimi näin sängyssä!

Miehenkin voi säikäyttää, jos sänkyyn hyppää takapuolta läimäyttelevä, selkään raapimisjäljet jättävä seksipeto, joka voihkii ennen kuin mies on edes koskettanut häntä. Nainen, varo tekemästä näin sängyssä!

Mieskin voi pelästyä yli-innokasta ja päällekäyvää naista sängyssä. Nainen, älä käyttäydy näin, jos haluat säilyttää intohimon ja miehen sängyssäsi.

1. Yliäänteleminen

Monet miehet katsovat aikuisviihdettä, mutta harva kuitenkaan toivoo oman kumppaninsa huohottavan sängyssä aikuisviihdenäyttelijän tapaan. Ääntely kuuluu sänkyyn, mutta kaikella on kuitenkin rajansa. Jos vingut ekstaasissa ennen kuin mies on kunnolla edes koskettanut sinua, saat hänet varsin hämilleen.

2. Meritähti

Lahnana myös tunnettu. Elottomana makaaminen sängyssä jalat ja kädet meritähden tapaan levitettyinä ei ole kovin eroottista. Suurin osa miehistä toivoo, että osallistuisit puuhaan edes jollain tavalla, vaikka olisit seksissä alla.

3. Päälle lysähtäminen

Muista päällä ollessasi, ettet hyppää liikaa ilmaan ja lässähdä kaikella painollasi kumppanisi miehuuden päälle. Jälki voi olla ikävää!

4. Pureminen, läiskiminen, raapiminen

Jos tiedät miehen pitävän pienestä väkivallasta sängyssä, niin anna mennä. Kaikkia pepulle läimäyttely ei kuitenkaan kiihota. Tuore petikumppani voi kauhistua, jos jätät hänen selkäänsä punaiset kynnenjäljet.

5. Pepun koskettelu

Takapuolta saa kosketella, mutta älä mene liian lähelle peppureikää, jollet tiedä miehen erityisesti pitävän siitä. Moni mies kauhistuu, jos koskettelu takapuolen alueella käy liian intiimiksi.

6. Liiallinen taaksepäin nojaaminen

Miehen erektio nostaa yleensä siittimen suoraan eteenpäin tai hieman ylöspäin. Ollessasi päällä ei siis kannata nojata liikaa taaksepäin, koska se saattaa aiheuttaa miehelle epämiellyttäviä tuntemuksia.

7. Liika vilauttelu

Suurin osa miehistä pitää varmasti asennosta, jossa nainen ratsastaa miehen päällä kasvot poispäin miehestä. Tässä asennossa ei kuitenkaan kannata nojata voimakkaasti eteenpäin, koska muuten mies joutuu tuijottamaan suoraan peppureikääsi.

8. Vesi liukasteena

Liukastetta tarvitaan aina silloin tällöin, mutta luota mieluummin vaikka hajustamattomaan kosteusvoiteeseen kuin veteen. Vesi ei toimi liukasteena, vaan itse asiassa vain lisää hankausta.


MTV3/Helmi

Lähde: Bettyconfidental

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja