Näin Venäjällä uutisoitiin pääministeri Sanna Marinin bilevideosta

0:26

Pääministeri Sanna Marinin illanvietosta julkisuuteen vuotanut kohuvideo on noteerattu maailmalla, ja myös itänaapurimme mediassa.

Useat venäläiset mediat ovat tänään uutisoineet pääministeri Sanna Marinin juhlimisesta levinneitä bilevideoita. Venäläisen uutistoimisto TASS:n  artikkelissa kerrotaan, ettäSanna Marin ei näe mitään tuomittavaa videossa, jolla hän bailaa ja pitää hauskaa ystäviensä seurassa. Artikkelissa on Marinin kerrotaan sanoneen tämän olevan ”pahoillaan, että videot julkaistiin”.

Life.ru -sivusto otsikoi Marinin ”villin tanssivideon” aiheuttaneen kohun Suomessa. Artikkelin mukaan suomalainen media uutisoi, että juhlissa käytettiin alkoholin lisäksi myös huumeita. Sivuston mukaan Marin tiesi olleensa kuvattavana, mutta luotti videon pysymiseen yksityisenä.

Uutistoimisto Interfax puolestaan uutisoi, että Marinin osallistuminen alkoholia sisältävään illanviettoon nosti Suomessa skandaalin. Interfax tuo esiin, että videot olivat yksityisiä ja ne oli kuvattu yksityisissä tiloissa. 

Kyseiset venäläismediat nostavat esiin myös aiemman Mariniin liittyneen kohun viime joulukuussa, jolloin pääministeri oli jättänyt työpuhelimen kotiin lähdettyään klubille. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja