Näin Valtteri Bottas kommentoi mediassa esillä olleita väitteitä sopimusneuvotteluistaan

Valtteri Bottaksen Alfa Romeo -sopimuksen tultua maanantaina julki, F1-mediassa oli esillä tieto, jonka mukaan Bottas olisi käynyt neuvotteluita kolmen eri tallin kanssa ja muun muassa hylännyt ex-tallinsa Williamsin tarjouksen.

MTV Urheilun haastattelussa Bottas kertoi, että hänellä oli "pari vaihtoehtoa" ensi kaudelle. Käytännössä tämä tarkoittanee kolmea, sillä neuvottelukumppaniksi lasketaan mediassa esillä olleiden Williamsin ja Alfa Romeon lisäksi tietysti myös Bottaksen nykyinen työnantaja Mercedes.

Bottas tuli kuitenkin Toto Wolffin kanssa keskustellessaan siihen lopputulokseen, ettei yhteistä tahtotilaa molempia osapuolia tyydyttävään jatkosopimukseen löytynyt ja näin ollen oli kaikin tavoin parempi jatkaa eri suuntiin.

– Tämä oli mun mielestä kaikkein paras vaihtoehto, Bottas sanoo Alfa Romeon kanssa solmimastaan sopimuksesta.

Williamsiin liittyen mediassa esillä olleita tietoja hän ei kiistä eikä vahvista.

– Ei mulla oikeastaan muuta sanottavaa ole kuin että totta kai yritän valita parhaan diilin itselleni kaikin puolin, että missä näen eniten potentiaalia. Keskustelut, joissa olin mukana ja joita kävin, niin Alfa oli kaikkein vakuuttavin vaihtoehto.

 – Williamsilla on lähtenyt hyvin menemään eteenpäin. Toivon, että sama jatkuu. Siellä tuli muutama vuosi ajettua, niin hyvät fiilikset on kaikin puolin.

Lue myös:

    Uusimmat