"Näin vahvaa makuelämystä en ole saanut itse koskaan aikaiseksi"

Sivumaku-blogisti Jani kokkasi Farangin tunnetuinta annosta, karamellipossua, kotona ja teki siihen pientä hienosäätöä. Possun resepti löytyi Kiehuu! Uusi suomalainen keittiö -keittokirjasta.

Herkullisen possureseptin löydät täältä. Possun kanssa maltti on valttia. Esivalmistelut alkavat jo edeltävänä päivänä, joten tämä sopii hyvin vaikka itsenäisyyspäivän herkuksi.

– On hauskaa kokeilla ensin itse tehtyä annosta ja mennä sitten maistamaan, miltä sen ”kuuluisi” maistua ja näyttää. Oman kokkailun pohja lepää vahvasti pohjoisvälimerellisissä ruoissa, joten oli hämmentävää jäädä sanattomaksi maistaessani ensimmäisen suupalan tästä herkusta, Jani hehkuttaaSivumaku-blogissa.

– Olin toki aavistellut jotain loistavaa maistellessani karamellikastiketta, mutta lopputulos ylitti kaikki odotukset. Näin vahvaa makuelämystä en ole saanut itse koskaan aikaiseksi, mies jatkaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat