Näin tuore perhe- ja peruspalveluministeri Aki Lindén kommentoi THL:n ja STM:n välejä: "Usein asiantuntijoiden keskenkin on erilaisia mielipiteitä"

Näin tuore ministeri kommentoi THL:n ja STM:n välejä 1:18
Katso videolta, kuinka tuore perhe- ja peruspalvelumministeri Aki Lindén kommentoi THL:n ja STM:n välejä.

Kansanedustaja Aki Lindén (sd.) otti tänään perjantaina virallisesti hoitaakseen perhe- ja peruspalveluministerin tehtävän. Lindén tuuraa Krista Kiurua (sd.) tämän perhevapaan ajan.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos sekä sosiaali- ja terveysministeriö ovat olleet viime aikoina eri linjoilla koronarajoituksista.

Kiuru on ollut tähän asti näkyvässä roolissa hallituksen koronapäätöksissä, ja nyt tuo rooli siirtyy Kiurua sijaistavalle Lindénille.

Tiedotustilaisuudessa Ilta-Sanomien toimittaja Mika Lehto kysyi Lindéniltä seuraavanlaisesti: 

– Pitkin koronakriisiä STM:llä ja THL:llä kissanhännänvetoa. Miten sijaisuuden aikana aiotte parantaa ministeriön ja THL:n tulehtuneita välejä?

Katso ylläolevalta videolta, miten tuore ministeri vastasi kysymykseen. 

Sijainen ainakin syksyyn saakka

Lindén totesi tiedotustilaisuudessaan, että vaikka perhe- ja peruspalveluministeri on ollut runsaasti esillä juuri koronatoimien takia julkisuudessa, hän toivoo pääsevänsä tekemään sijaistuksensa aikana muutakin kuin koronakriisin hoitamista. 

Lindén on ensimmäisen kauden kansanedustaja. Hän on entinen Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin toimitusjohtaja ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin johtaja. Koulutukseltaan Lindén on lääketieteen lisensiaatti ja valtiotieteiden maisteri.

Lue myös:

    Uusimmat