Näin Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijat kommentoivat semifinaalin peruuntumista: "Huilataan hetki ennen kuin taas pannaan jalalla koreasti"

5:11
TTK-työryhmässä todettiin jo aiemmin yksi koronavirustartunta - näin se vaikutti 8. marraskuuta nähtyyn lähetykseen

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman semifinaali jouduttiin perumaan koronatartunnan vuoksi. Tähtioppilaat saavat kaivatun huilitauon ennätyspitkän TTK-kauden loppusuoralla.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman semifinaali jouduttiin perumaan koronatartunnan vuoksi, sillä työryhmään kuuluvalla henkilöllä todettiin koronavirustartunta. Tähtitanssijoille semifinaalin peruuntuminen tarkoittaa pientä huilahdustaukoa ennätyspitkän TTK-kauden loppusuoralla.

– Nyt sunnuntaina ei tanssita johtuen koronasta. Huilataan hetki, ennen kuin taas pannaan jalalla koreasti. Siitä varmasti tiedotetaan, kun tiedetään enemmän. Turvallisuus on kuitenkin aina ensisijalla, Niklas Hagman kertoi Instagramissa.

Sunnuntain 22.11. live-semifinaalilähetyksen peruuntumisesta huolimatta ohjelman faneille on luvassa tanssintäyteinen ilta, kun MTV3-kanavalla esitetään ennennäkemätön erikoisohjelma täyden kympin tansseista kautta aikojen.– Nautitaan tästäkin lähetyksestä ja pidetään toisistamme huolta tämän erikoisen ajanjakson keskellä, Virpi Sarasvuo kehottaa Instagram-tilillään.

Miisa Rotola-Pukkila puolestaan kertoi Instagramin Stories-osiossa, että aikoo ottaa sunnuntain rennosti kotosalla. 

TTK-finaali ja kauden jatko on yhä auki, mutta MTV tiedottaa asiasta myöhemmin. 

– Tarvittavat altistusjäljitykset ja karanteeniin määräämiset on käynnistetty välittömästi terveysviranomaisten toimesta ja odotamme viranomaisten lisäohjeita. Koska työryhmän turvallisuus ja terveys on meille ensiarvoisen tärkeää, on sunnuntain livelähetys päätetty nyt perua varotoimenpiteenä, ohjelman vastaava tuottaja Kati Launiainen MTV:ltä kertoi perjantaina.

Tanssii Tähtien Kanssa -erikoisjakso MTV3-kanavalla 19.30 alkaen!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja