Näin seuraat Big Brotheria!

Seuraa Katsomosta

Katsomon BB 24/7 -tuotteen tilaajat voivat tuttuun tapaan seurata talon tapahtumia reaaliajassa!

Mikä on MTV Katsomon BB 24/7 -tuotteen hinta?

 Kauden hinta on nyt 14,95 € (myynnissä 26.10.2014 alkaen).

Mitä Katsomossa näkyy?

Katsomossa näet talon elämää oheisista kuudesta live-ruudusta:

• Director’s Cut 1 (ohjaajan kulloinkin valitseman kameran kuva)

• Director’s Cut 2 (ohjaajan kulloinkin valitseman kameran kuva)

• Olohuoneen kiinteä kamera

• Makuuhuoneen kiinteä kamera

• Pihan kiinteä kamera

• Säännöllisesti vaihtuva kuva eri kameroista

Tietokoneella katsottaessa kaikkien live-ruutujen lähetystä voi kelata kaksi tuntia taaksepäin, jos jokin mielenkiintoinen kohta menee ohi. Mobiililaitteilla kelaus on mahdollista 15 minuuttia taaksepäin.

Palvelu sisältää runsaasti videoita päiväkirjahuoneesta – materiaalia, jota et muualla näe. Käyttäessäsi BB 24/7 -palvelua tietokoneella voit myös kätevästi seurata BB-aiheisia Twitter-päivityksiä ja lähettää oman BB-twiittisi.

Miten näen videot?

Videon toistamiseen tarvitset Silverlightin. Internet-yhteytesi nopeudesta tai kuormituksesta riippuen kuvanlaatu mukautuu automaattisesti saatavilla olevan kaistan mukaan.

Katsomon BB 24/7 -tuotteen ostajat pääsevät katsomaan kaikkia livekameroita ja päiväkirjahuonevideoita myös iPhone, iPad, Android ja Windows Phone -sovelluksien avulla. Sovelluksen saat asennettua laitteesi sovelluskaupasta.

BB 24/7 tuotetta ei voi käyttää Nokia -puhelimien Nokia TV sovelluksessa. Lisää tietoa tuotetuista päätelaitteista löydät MTV Katsomon ohjesivulta

Seuraa kaapelista 

BB 24/7 -tuotteen saat myös kaapelitelevisioosi. Lue alta ohjeet!

Mitä minun tulee tehdä nähdäkseni BB 24/7 kaapeli-/IPTV-verkossa?

Kaapelin 24/7-kanava on tänä vuonna osa MTV Total -pakettia. Aikaisemmista vuosista poiketen BB 24/7 –kanava ei ole erillinen tuote. MTV Total -paketti toistaiseksi voimassaolevana 24,95 €/kk (+ operaattorin lisäämät esim. korttimaksu).

Mikäli olet MTV Total -paketin tilaaja, sinun ei tarvitse tehdä mitään, koska BB 24/7 -kanava lisätään tilaukseesi automaattisesti. Myös uudet MTV Total -tilaajat saavat BB 24/7 -kanavan koko kaudeksi näkyviin. 

Näkyykö BB 24/7 antenni-/satelliittiverkon asiakkaille?

Mikäli asut antenni-/satelliittiverkossa on sinulla mahdollisuus tilata BB 24/7 IPTV-verkon kautta laajakaistaoperaattoriltasi osana MTV Total -pakettia tai erillisenä palveluna Katsomosta.

Mitä BB 24/7 maksaa?

Kaapeli- ja IPTV-jakelussa BB 24/7 -kanava sisältyy MTV Total -pakettiin (BB-kausi 2014), jonka hinta on 24,95 €/kk + operaattorin lisäämät kulut esim. kortti-/laajakaistaliittymämaksu. Katsomosta BB 24/7 -palvelu on tilattavissa erikseen (norm. 39,95 €/kausi).

Olen MTV Total -tilaaja ja katselen kanavia kaapeliverkossa, miten saan BB:n näkyviin?

24/7 -kanava avataan kaikille MTV Total -asiakkaille automaattisesti näkyviin viimeistään BB:n aloituspäivänä. Kanavan näkyminen saattaa vaatia sen, että suoritat omalle laitteistollesi kanavahaun tai tehdasasetusten palautuksen.

Olen MTV Total -tilaaja IPTV-verkossa, onko minulla mahdollisuus nähdä Katsomon mainostamaa monikameralähetystä?

Monikameralähetys on mahdollisuus saada vain Katsomo -tilauksen kautta, eli IPTV- ja kaapeliverkkoon on tarjolla Director’s Cut, eli ohjaajan versio.

Minkälainen BB-kausi on luvassa?

Kausi 2014 on BB-historian 10. kausi, joten aihetta juhlaan on. Kyseessä on paluu juurille, eli BB tulee olemaan tänä vuonna vaativampi kuin koskaan. BB palaa juurilleen, eli asukkaat laitetaan vanhaan malliin haastaviin tilanteisiin. Kyse on nk. ”taviskaudesta”, jossa voittaja kuittaa juhlavuoden kunniaksi 100.000 euron voittopotin.

24/7 -televisiopalvelun voi hankkia kaapeli- ja IPTV-verkon palveluntarjoajilta:

Lue myös:

    Uusimmat