MTV uudistuu: Tuo suoratoistomarkkinoille kotimaisen huippupalvelun

MTV tuo markkinoille C More -suoratoistopalvelun 1:52

Suomen johtava kaupallinen televisioyhtiö MTV tuo markkinoille suomalaiselle yleisölle rakennetun elokuvien, televisio-ohjelmien ja urheilusisällön kuukausimaksullisen C More -suoratoistopalvelun. MTV:n mukaan tarjonnassa korostuvat koko perheen kotimainen sisältö ja kansainväliset laatusarjat, elokuvat ja urheilu.

Uudistuksen myötä MTV:n kaikki maksullinen verkkosisältö formulakisoista elokuviin sekä myös antenni-, kaapeli-, iptv- ja satelliittiverkkojen MTV Total -kanavat liittyvät C More -tuoteperheeseen. MTV:n ilmaisen sisällön esittämistä jatkaa puolestaan Katsomo-palvelu.

MTV:n arvioiden mukaan liikkuvan kuvan mainosmarkkina kasvaa tulevaisuudessa Suomessa hitaammin kuin kuluttajamaksullinen liiketoiminta. 

– On selvää, että kotitaloudet tulevat Suomessakin ottamaan käyttöönsä useampia kuin yhden suoratoistopalvelun, kun niiden edut on löydetty. Vaikka markkinoiltamme löytyykin jo hyviä kansainvälisiä palveluntarjoajia, puuttuu täältä kotimaisen yleisön tuntija, linjaa MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

– Uusi C More on ensimmäinen täysimittainen suomalainen streaming-alan toimija ja sen sisällössä korostuvat koko perheen kotimaiset ohjelmat sekä erinomaisen laadukkaat kansainväliset sarjat, elokuvat ja urheilu, Nordlund jatkaa. 

MTV kertoo tavoitteekseen tuottaa ja hankkia entistä enemmän sellaista sisältöä, jonka parissa katsojat haluavat viettää aikaansa. 

– Viime vuonna television ja muun liikkuvan kuvan katsomiseen käytettiin enemmän aikaa kuin koskaan ja tiedän, että se tulee tänä vuonna kasvamaan entisestään, Nordlund sanoo.

Kaikki MTV:n maksullinen sisältö siirtyy C More -palveluun, jossa sitä voi seurata kahden erilaisen suoratoistotuotteistuksen ja kolmen erillisen maksutelevisiokanavapaketoinnin kautta:

C More -suoratoistopalvelu, eli SVOD:

– 9,95 euron kiinteään kuukausihintaan C More -tuote, joka tuo päätelaitteisiin koti- ja ulkomaiset C More -sarjat ja elokuvat sekä pohjoismaiden laajimman sisältökirjaston tarjonnan, uusimmat lastenelokuvat sekä muun laadukkaan, turvallisen ja halutun lasten ohjelmiston.

– 24,95 euron kiinteällä kuukausihinnalla kuluttaja saa C More Total -tuotteen, joka sisältää kaiken - eli sarjojen ja elokuvien lisäksi myös Suomen arvostetuimman urheilusisällön, kuten F1, MM-jääkiekko, hiihtolajit ja muut suomalaisten suosikkilajit. Formulakauden avauskisaan mennessä MTV Sportin tiimi on vaihtanut nimekseen C More Sport.

Antenni-, kaapeli- ja satelliittiverkon kautta tilattavien C More -maksukanavapakettien suositusvähittäishinnat:

– 14,95 euron kiinteään kuukausihintaan C More -tuote, joka tuo päätelaitteisiin koti- ja ulkomaiset C More -sarjat ja elokuvat sekä pohjoismaiden laajimman sisältökirjaston tarjonnan, uusimmat lastenelokuvat sekä muun laadukkaan, turvallisen ja halutun lasten ohjelmiston.

– 24,95 euron kiinteällä kuukausihinnalla kuluttaja saa C More Sport -tuotteen, joka sisältää Suomen arvostetuimman urheilusisällön, kuten F1, MM-jääkiekko, hiihtolajit ja muut suomalaisten suosikkilajit.

– 29,95 euron kiinteällä kuukausihinnalla kuluttaja saa C More Total -tuotteen, joka sisältää MTV:n kaiken maksullisen sisällön urheilusta ja sarjoista elokuviin.

C Moren tulevat kanavat

C More -tuoteperheeseen keskitetään siis kaikki MTV:n maksulliset sisällöt.

Antenni-, kaapeli-, iptv- ja satelliittiverkossa näkyvät MTV Max, MTV Sport 1, MTV Sport 2 ja MTV Juniori muuttuvat C More -kanaviksi maaliskuun lopussa ilman, että katsojan tarvitsee tehdä mitään. 

Operaattorit kertovat muutoksesta omille asiakkailleen tammi-helmikuun aikana.

Operaattoreiden kautta tilatut MTV Total -kanavat päivittyvät C More -kanavaperheeksi digiboksin tai tv-vastaanottimen automaattisella kanavahaulla.

C Moren ydin on VOD (video-on-demand), eli tilausvideopalvelu, joka tarkoittaa TV-ohjelmien ja elokuvien suoratoistoa ja katselua internetin tai langattoman verkon kautta.

Palvelu toimii useissa eri päätelaitteissa ja kuvan ja äänen voi siirtää televisioon esimerkiksi Chromecast-palvelun avulla. Kevään aikana C More saa myös oman älytelevisioapplikaation.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja