Näin saat lisää naurua suhteeseesi

Naurulla on parantava voima. Näillä vinkeillä saat lisää naurua suhteeseesi ja rakkauselämäsi voi paremmin.

Naurulla on parantava voima. Sanonta saattaa olla klisee, mutta se on hyvin totta. Toisinaan huumori on kuitenkin suhteessakin kadoksissa. Yourtango.com kokosi yhteen vinkit, joilla saat lisää naurua suhteeseenne.

Katsokaa yhdessä hauska elokuva

Hassun leffan katsominen tuntuu ajatuksena liiankin yksinkertaiselta vinkiltä, mutta se voi toimia. Yourtango.comin mukaan 87 prosenttia miehistä ja 74 prosenttia naisista oli sitä, että huumoripitoinen flirttailu saa heidät haluamaan lisää seksiä.

Kerro vitsi

Amerikkalaisista 64 prosenttia on sitä mieltä, että hyvä huumorintaju on parisuhteessa ensiarvoisen tärkeää. Hauska vitsi rentouttaa tunnelman, mutta mikäli vitsisi epäonnistuu, toivottavasti treffikumppanisi arvostaa yrittämistäsi. Yourtango.comin mukaan 72 prosenttia naisista ja 87 prosenttia miehistä on yhtä mieltä siitä, että he antaisivat kömpelöitä vitsejä kertovalle toisen mahdollisuuden.

Ole hienotunteinen

Hyvä maku kannattaa pitää mielessä vitsejäkin kerrottaessa. Useimmat naiset (60 prosenttia) myöntävät, että ovat satuttaneet tunteensa vitsin takia, joka on ylittänyt hyvän maun rajat. Vältä siis törkeitä ja jo potentiaalisesti loukkaavia vitsejä. Vastanneista 49 prosenttia kuuntelee mieluiten hieman höpsöjä vitsejä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja