Näin Pukinmäen turma tapahtui: Kuorma-auton lastin korjaus meni karmeasti pieleen – 11-vuotias uhri löytyi vasta myöhemmin

11-vuotias tyttö menehtyi Helsingissä jäädessään kuorma-autosta pudonneen levykuorman alle – onnettomuuspaikalle tuotu kynttilöitä 0:36
Onnettomuuspaikalle oli torstaiaamuun mennessä tuotu kymmeniä kynttilöitä kuolleen lapsen muistolle.

Poliisi on antanut lisätietoja Helsingin Pukinmäenkaarella eilen tapahtuneesta onnettomuudesta, jossa kuoli 11-vuotias tyttö. Tämä jäi kuorma-autosta pudonneen levykuorman alle, kun kuorma-auton kuljettaja oli yrittänyt korjata kuormaa. 

Ennen onnettomuutta kuljettaja oli poliisin mukaan pysähtynyt Pukinmäenkaaren varteen ja tehnyt korjaustoimia. Suurin osa kuormana olleista levypainoista oli kuitenkin pudonnut auton sivulle ojaan. 

– Kuljettaja soitti avuksi työkaverinsa. Menehtynyt henkilö löytyi, kun kuljettaja ja avuksi tullut kollega siirsivät pudonnutta kuormaa, kommentoi tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jouni Jokinen poliisin tiedotteessa.

Onnettomuus sattui poliisin mukaan noin kello 14.30 – 15.30 Kehä I:n kohdalla.

Poliisi on aloittanut asiasta rikostutkinnan, mutta ei avaa epäiltyjä rikosnimikkeitä. Poliisin mukaan kuljettaja ei ollut päihtynyt.

MTV Uutiset ei tavoittanut jutun tutkinnanjohtajaa kommentoimaan asiaa tarkemmin. Tapauksesta tiedotetaan poliisin tiedotteen mukaan seuraavan kerran vasta, kun esitutkinta valmistuu.

Video: MTV Uutiset Live vieraili turmapaikalla keskiviikkona.

11–vuotias tyttö jäi kuorma-autosta pudonneen levykuorman alle ja menehtyi Helsingissä 1:28

Lue myös:

    Uusimmat