Pukinmäen turmapaikalle tuotu kynttilöitä kuolleen 11-vuotiaan tytön muistolle

11-vuotias tyttö menehtyi Helsingissä jäädessään kuorma-autosta pudonneen levykuorman alle – onnettomuuspaikalle tuotu kynttilöitä 0:36
Turmapaikalle oli kannettu torstaiaamuun mennessä kymmeniä kynttilöitä.

11-vuotias tyttö kuoli liikenneonnettomuudessa Helsingin Pukinmäessä eilen. Turmapaikalle oli torstaiaamuun mennessä tuotu runsaasti muistokynttilöitä. Poliisi ei ole kommentoinut tapausta eilisten jälkeen.

Pieni tyttö jäi Pukinmäenkaarella Kehä I:n kohdalla kuorma-autosta pudonneen levykuorman alle ja menehtyi. Onnettomuus sattui noin kello 15 aikaan eilen iltapäivällä.

Poliisi kertoi eilen Twitterissä, että alustavien tietojen mukaan kuorma-auton kuorma oli kaatunut tielle.

Poliisi kertoi, että asiasta kirjattiin rikosilmoitus sekä kuolemansyyntutkinta, joista jälkimmäinen on salainen. Rikosilmoitustakaan poliisi ei kuitenkaan kommentoinut. Se ei kertonut esimerkiksi sitä, mikä epäilty rikosnimike voisi tulla kyseeseen tai että aloittaako poliisi asiassa esitutkinnan.

MTV Uutiset ei ole saanut poliisia kommentoimaan asiaa torstaiaamun aikana. Helsingin poliisilaitoksen viestinnästä kerrotaan, että asiasta tiedotetaan mahdollisesti myöhemmin.

Turmapaikalle oli torstaiaamun aikana tuotu kymmeniä kynttilöitä onnettomuudessa menehtyneen lapsen muistolle. Kuvia turmapaikalta on artikkelin yllä olevalla videolla.

Lue myös:

    Uusimmat