Näin prinssi George, 6, viettää syntymäpäiväänsä – isä prinssi William järjesti erityisen yllätyksen

Prinssi George juhlii melkein kuin kuka tahansa pikkupoika.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen esikoinen prinssi George täyttää tänään kuusi vuotta. Pikkuprinssille järjestetään juhlat, jonka jälkeen koko perhe lähtee matkalle.

Kuninkaallinen lähde paljasti Us Weekly -lehdelle, että Georgen syntymäpäiviä juhlitaan Kensingtonin palatsissa. Paikalla ovat Georgen sisarusten prinsessa Charlotten ja prinssi Louisin lisäksi useita Georgen luokkatovereita Thomas’s Battersean koulusta. Juhlien suunnittelusta on vastannut suurimmaksi osaksi herttuatar Catherine.

Lähteen mukaan lapsille on järjestetty runsaasti hauskaa ohjelmaa. Juhlissa on esimerkiksi pomppulinna ja taikuri, sillä Georgen kerrotaan pitävän taikatempuista. Taikurin kerrotaan olleen prinssi Williamin idea.

Myös juhlien tarjoilut ovat lasten mieleen. Tarjolla on pitsaa, pastaa ja voileipiä, sekä jälkiruoaksi muffinsseja ja jäätelöä.

George ja Charlotte nauttivat parhaillaan kesälomasta. Perhe on viettänyt aikaa enimmäkseen Anmer Hallissa, joka sijaitsee Norfolkissa piilossa julkisuudelta.

The Sun -lehden tietojen mukaan koko perhe on pian lähdössä lomamatkalle. Kuninkaallinen lähde paljastaa Catherinen ja Williamin suuntaavan lapsineen Mustiquen yksityissaarelle Karibianmerelle.

Perhe vieraili saarella samoihin aikoihin myös viime vuonna, ja prinssi George juhli viisivuotispäiväänsä tropiikissa. 

Mustique on kuninkaallisten ja muiden julkisuuden henkilöiden suosima kohde, sillä yksityisen saaren turvatoimet ovat äärimmäisen tiukat.

Lue myös:

    Uusimmat