Näin opit pukeutumaan kirkkaisiin väreihin!

Brittimalli Kelly Brook näyttäytyi Lontoossa asussa, joka oli yhtä värien leikkiä. Brookin asu on loistava esimerkki keväisestä asukokonaisuudesta, josta kuka tahansa voi tulevana keväänä ottaa mallia.


Kirkkaiden värien yhdisteleminen samaan asukokonaisuuteen ei aina luonnistu etenkään tavallisesti tummissa vaatteissa viihtyvältä. Brittimalli Kelly Brookin, 33, värikkäästä asusta kuka tahansa voi ottaa mallia – ja onnistua luomaan täydellisen värikkään asukokonaisuuden!

Brook oli valinnut ylleen keväisen joustavan minimekon, jossa leikittelivät kirkkaat värit. Asukokonaisuutensa Brook oli tavanomaisesta poiketen täydentänyt kirkkaanpunaisilla yksityiskohdilla. Hän oli yhdistänyt asuunsa sekä kirkkaanpunaiset kengät että kirkkaanpunaisen huulipunan. Myös Brookin kynnet oli lakattu pirteällä punaisella.

Brookin esimerkin mukaisesti värikkäidenkin leninkien kanssa voi yhdistää muitakin kuin mustia asusteita. Kun valittua väriä löytyy muualtakin asukokonaisuudesta, on hallittu lopputulos taattu. Samaan tapaan Brook olisi voinut yhdistää leninkinsä kanssa esimerkiksi vihreitä tai oransseja asusteita ja yksityiskohtia.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat