Näin näytät entistä seksikkäämmältä alasti

Jokainen haluaa näyttää hyvältä kumppaninsa edessä ennen seksin harrastamista. Oikeilla vinkeillä jokainen voi korostaa oman vartalonsa parhaita puolia ja näyttää alasti entistä upeammalta.

Illuusio entistä upeammasta vartalosta on helppo luoda yksinkertaisilla vinkeillä. Hämmästytä itsesi ja kumppanisi ja harrasta seuraavan kerran seksiä entistä upeampana!

Kuori ihosi huolellisesti

Kuorinnan vaikutuksia ihon heleyteen ei ole syytä aliarvioida. Usein kasvojen kuorintaa korostetaan enemmän kuin vartalon kuorintaa. On hyvä muistaa, että säännöllisellä kuorinnalla myös vartalon saa hehkumaan. Kuorinnan jälkeen vartalolle on hyvä levittää tehokasta kosteusvoidetta.

– Kuori koko vartalo suihkussa ja kiinnitä erityishuomiota ihon kuiviin alueisiin kuten kyynärpäihin, polviin nilkkoihin ja ranteisiin, Victoria's Secretin kauneusasiantuntija Lauren Cosenza neuvoo.

Säädä valaistus sopivaksi

Valaistuksen merkitys on suuri, kun miettii sitä, miltä alasti näyttää. Himmeä valaistus tai pelkkä kynttilänvalo on sekä tunnelmallisin että viettelevin valaistus, joka varjoineen korostaa jokaisen alastoman vartalon parhaita puolia.

– Himmeä valaistus etenkin kynttilöistä pehmentää piirteitä ja tuo tilaan mysteerin tuntua, valokuvaaja Chris Clinton neuvoo.

Poseeraa epäsymmetrisesti

Poseeraamalla kumppanillesi epäsymmetrisesti korostat naisellisia muotojasi. Käsi vyötäröllä tai toiselle jalalle nojautuen vartalo näyttää kurvikkaammalta – ja entistä upeammalta. Leikkisä poseeraus tuo hetkeen myös viettelevän vivahteen.

– Siten näytät leikkisämmältä, muodokkaammalta ja paljon seksikkäämmältä, kuin seisoessasi suorassa, Clinton jatkaa.

Käytä korkokenkiä

Korkeat korot parantavat ryhtiä ja saavat takapuolen ja rinnat näyttämään terhakammalta. Korkokenkien vaikutuksia ei kannata väheksyä makuuhuoneen puolella, sillä niiden käyttäjä muuttuu helposti seksikkäämmäksi myös korkojen tuoman itsevarmuuden vuoksi.

Asennoidu oikein

Itsevarmat naiset kannattelevat vartaloaan suorempina. Katsekontakti luo intiimiä jännitystä ilmapiiriin. Ota itsevarmempi asenne ja viettele kumppanisi, saatat itsekin yllättyä, kuinka paljon seksikkäämpänä tavanomaiseen verrattuna itseäsi pidät.

Keskity omiin parhaimpiin puoliisi äläkä häpeile, vaikka aristaisitkin tiettyjä piirteitäsi. Asenne on merkittävä osa olemusta ja sen korjaaminen saa jokaisen näyttämään seksikkäämmältä – myös alasti.

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja