Näin moni suomalainen lähettelee tuhmia kuvia – kuumat paljastukset: "Kiihotun itsekin, sillä tiedän, miten paljon hän niistä tykkää”

Mikä on suurin virhe sängyssä? 2:38
Mikä on suurin virhe, jonka seksin aikana voi tehdä? Annukka Lavikainen vastaa.

Lähes joka kolmas suomalainen on lähettänyt rakkaalleen vihjailevia kuvia tai videoita. Kaalimato.comin kyselyn mukaan intiimien otosten lähettäminen on yleistä etenkin nuorille naisille. 

Suomalaisista lähes kolmannes on joskus lähettänyt intiimiä kuvamateriaalia omalle kumppanilleen. Kaalimato.comin seksiä ja seksuaalisuutta käsittelevään kyselyyn vastasi huhti-toukokuussa 2020 tuhat 18–70-vuotiasta suomalaista.

Nuoret innokkaimpia lähettäjiä

Flirttailevien kuvien ja videoiden lähettäminen on kaikkein suosituinta nuorten keskuudessa: alle 25-vuotiaista lähes puolet ja 25–34-vuotiaistakin jopa 43 prosenttia kertoo joskus tehneensä niin.

– Tämän päivän nuoret ovat kasvaneet älylaitteiden ympäröimään maailmaan ja nuoret kommunikoivat luontevasti toisilleen kuvien sekä videoiden välityksellä, Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen arvelee.

– Erityisesti nuorten naisten keskuudessa oman itsensä ja elämänsä kuvaaminen ja jakaminen sosiaaliseen mediaan, kuten Instagramiin, Snapchattiin tai TikTokiin on suosittua. Voisi siis uskoa, että kynnys intiimien kuvien lähettämiseen kumppanille ei ole yhtä korkea, kuin vanhemmalla sukupolvella.

Visuaalisesti vihjaileva viestittely ei silti ole pelkkä nuorten juttu, sillä yli 65-vuotiaistakin joka kymmenennellä oli asiasta kokemusta. Intiimin kuvamateriaalin jakaminen oli myös aavistuksen yleisempää suomalaisnaisille kuin miehille.

Pikkutuhmat viestit piristävät parisuhdearkea

Kyselyssä vastaajat myös kertoivat, minkälaista vihjailevaa materiaalia he ovat itse vastaanottaneet tai toivovat vastaanottavansa. Näin vastaajat kertoivat kuvien lähettelemisestä!

– Aviomiehen kanssa emme välitä kuvista tai videoista. Arvailun varaan jättävät, seksuaalissävytteiset viestit toimivat paremmin, ja niitä on kiva sekä lähettää että saada. Varsinkin, kun näemme harvoin toisen reissutyön vuoksi, kertoo nimimerkki Avio-onnea ja perhe-elämää.

– Lähetän miehelleni paljon vihjailevia viestejä ja kuvia. Mies on tuonut erittäin hyvin julki, että hän nauttii kuvistani ja nykyisin jopa odottaa saavansa aika ajoin miellyttävän kuvan. Vähän aikaa sitten tein viettelevän ja pikkuisen himokkaankin kuvasarjan yllätykseksi miehelleni. Itse tykkään etenkin kuvien lähettelemisestä, kun tiedän, minkä vastaanoton ne miehessäni aiheuttavat ja miten hän niitä himokkaasti kommentoi. Tämän kaltainen pieni piristys kesken työpäivän on arjen parhaita pieniä tekoja, enkä aio lopettaa niin kauan, kun se miestäni innostaa, kertoo nimimerkki Nautinnollinen kuvailija

– Kiihotun itsekin kuvien lähettelystä, sillä tiedän, miten paljon hän niistä tykkää ja miten hän niihin reagoi. Lisäksi hän kommentoi niitä ihanasti. Näemme deittini kanssa harvoin ja kuvat ovat ihana piristys päivään. Mies ei lähettele ollenkaan vastaavia kuvia, vaikka niistä tykkäisinkin. Toisaalta nautin hänen lähettämistään perusselfieistäkin, kertoo nimimerkki Kuvaaja.

Lähde: Kaalimato.com

Lue myös:

    Uusimmat