Näin moni lähettää seksiviestin väärälle henkilölle

Älypuhelimet aiheuttavat kiusallisia tilanteita. Yksi kymmenestä lähettää seksiviestin väärälle henkilölle, recombu.com uutisoi.

Älypuhelimet ovat käteviä välineitä, mutta toisinaan ne aiheuttavat kiusallisia tilanteita. Kännykkäsivusto Recombun tekemän selvityksen mukaan yksi kymmenestä lähettää puhelimella seksiviestin väärälle henkilölle. Intiimi viesti lähetettiin vahingossa esimerkiksi perheenjäsenelle tai ystävälle. Useimmiten väärään puhelinnumeroon lähteneen viestin lähetti mies. Kyselyyn vastanneista miehistä 16 prosenttia oli sortunut tähän virheeseen ja naisista kahdeksan prosenttia.

Innokkaimpia seksiviestien lähettäjiä ovat walesilaiset, sillä heistä 59 prosenttia kertoi lähettäneensä intiimiviestin kumppanilleen. Itäisessä Britanniassa seksiviestejä lähetellään vähiten, sillä heistä vain 32, 14 prosenttia oli lähestynyt rakastaan seksiviestillä.

Yksi viidestä seksiviestittelijästä oli lähettänyt seksiviestin tarkoituksella jollekin muulle kuin kumppanilleen. 25-43-vuotiaat pettivät tekstiviestitse kaikkein eniten.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: recombu.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat