Näin mies uhkaili Sipilän perhettä – soitti vaimolle lähellä keskiyötä

Sipilän perhettä uhannut mies soitti kaikki uhkauspuhelunsa yhden vuorokauden aikana.

Miehen soittokierros alkoi helmikuun 3. päivä noin kello 23, kun mies soitti Juha Sipilän maahanmuuttopolitiikasta tämän vaimolle, todeten syyttäjän mukaan muun maussa, että tämä ”hommaa tänne kaikenmaailman islamisteja”. Lisäksi tämä totesi, että Juha Sipilä pitäisi tappaa ja vaimo sekä lapset tappaa ja raiskata.

Hän jatkoi Sipilän vaimon haukkumista tämän jälkeen edelleen muukalaisvihamielisistä syistä, puhelun kestäen noin viisi minuuttia. Noin tunnin kuluttua tämä oli soittanut kaksi kertaa uudestaan, mutta näihin puheluihin ei enää vastattu.

Siirtyi seuraavaan uhriin

Mies siirtyi seuraavaan uhriinsa, ja soitti aamuyöstä vihreiden Emma Karin puhelimeen useita kertoja. Lopulta hän jätti Karin puhelimeen viestin, jossa uhkasi Karia raiskaamisella ja kertoi matkustavansa raiskaamaan tämän.

Seuraavaksi kohteena oli niin ikään vihreiden kansanedustaja Ozan Yanar. Neljän vastaamattoman puhelun jälkeen mies jätti ääniviestin, jossa uhkasi Yanaria ja tämän perhettä hakkaamisella ja raiskaamisella. Hän myös solvasi Yanaria jättämässään viestissä, kutsuen tätä ”mutakuonoksi, mutanaamaksi ja mutiaiseksi”.

Syyttäjä vaatii, että tapauksessa on koventamisperusteena otettava huomioon, että rikos on tehty henkilöiden syntyperään tai uskontoon perustuvasta vaikuttimista.

Poliisin suorittaessa kotietsintää seuraavana päivänä, epäillyn makuuhuoneesta löydettiin 12 kappaletta kannabiskasveja. Mies oli järjestänyt kasveille kasvatusolosuhteet folioseinien ja kasvilampun avulla. Melkein kaikki kasvintaimet olivat eläviä, mutta huonokuntoisia poliisin hakiessa ne talteen.

Epäilty oli poliisin hoteissa kaksi päivää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja