Mainos

Näin Microsoft-pomo ilmoitti potkuista

Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella ilmoitti potkuista työntekijöille tylysti sähköpostilla tiistaina iltapäivällä.

– Viime viikkoina olen jakanut kanssanne meidän missiomme, strategiamme, rakenteemme ja kulttuurimme. Tänään haluan keskustella kanssanne fokuksestamme ja sijoituksistamme alueisiin, joissa meillä on mahdollisuus kasvaa. Me teemme tämän kaiken pitkällä tähtäimellä ja rakennamme teknistä valmiutta, jolla pärjäämme tulevaisuudessa, Nadella aloitti kirjeensä.

Hän jatkaa vielä kertomalla, että yhtiö aikoo tehdä puhelinliiketoimintaan liittyviä päätöksiä. Sitten hän kirjoittaa ne sanat, jotka saivat monen työntekijän sydämen jättämään lyöntejä väliin.

– Nämä päätökset tarkoittavat sitä, että meidän on vähennettävä maailmanlaajuisesti 7800 työpaikkaa, ennen kaikkea puhelintoiminnoistamme. Vähennykset tulevat toteutumaan seuraavien kuukausien aikana.

Nadella kertoo, etteivät muutokset ole helppoja, ja että Microsoft on sitoutunut auttamaan irtisanottuja.

Kirjeen lopussa Nadella lupaa, että tulee järjestämään työntekijöille erillisen tilaisuuden, jossa he pääsevät esittämään hänelle kysymyksiä.

Kirjeestä kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.