Mainos

Näin rakkaustohtori neuvoi lemmenkipeää Love Island -komistusta: "Se haluaa, että sä vaan väkisin"

1:24
Näin Love Islandin rakkaustohtori neuvoi lemmenkipeää Reetua

Love Island Suomen rakkaustohtori Tommy kertoi omat neuvonsa Reetulle, joka halusi viedä suhteensa Vanessan kanssa seuraavalle tasolle.

Love Island Suomenpariskuntien suhteet kehittyvät pikkuhiljaa, ja yksi sekä saarelaisia että katsojia eniten yllättäneistä pariskunnista on hiljattain toisilleen lähentyneet Reetu ja Vanessa. Kaksikko on edennyt suhteessaan hitain askelin, mutta tällä viikolla Reetu oli sitä mieltä, että hän haluaa viedä suhteen seuraavalle tasolle.

Lemmenkipeä mies päätyikin Love Islandin rakkaustohtorina tunnetun Tommyn vastaanotolle. Nikitan kanssa onnellisesti yhtä pitävällä komistuksella olikin sanansa sanottavana Reetun tilanteesta.

Ensitöikseen Tommy käy läpi Vanessan horoskoopin merkityksen tilanteessa.

– Mä veikkaan, että tässä keississä tämä on melkein sataprosenttinen juttu. Olen aika varma tästä. Se on skorpioni, se on vähän tuommoinen vaikea ja Vanessa. Se haluaa, että sä vaan väkisin käännät sitä ja suutelet sitä.

Tommy yrittää vakuuttaa epäileväisen oloisen Reetun ja kertoo, että tämä tulee vielä kiittämään häntä, mikäli toimii miehen neuvojen mukaan.

– Pakko myöntää, että on noissa jotain perääkin. Kyllä tuota äijää kannattaa kuunnellakin. Mutta ei välttämättä ihan kaikkea kannata kuunnella mitä se sanoo.

Jenni puolestaan neuvoo Reetua etsimään ensimmäiselle suudelmalle oikean hetken rauhassa. Tommy ryntää paikalle näyttämään taas kädestä pitäen, miten tilanne tulisi hoitaa.

Katso alla olevalta videolta MTV Uutisten kertaus Love Islandin viikon kiihkeimmistä tapahtumista!

5:33

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja