Näin Lauri Ylönen kommentoi Lauri Tähkä & Elonkerjuun hajoamista

Lähes parikymmentä vuotta The Rasmuksen jäsenten kanssa soittanut Lauri Ylönen ei itse hajottaisi yhtyettä tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Suomen rajojen ulkopuolellakin suurta suosiota nauttivan The Rasmuksen keulakuva pääsi kommentoimaan Huomenta Suomessa kevään kuuminta musiikkipuolen uutista, Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen hajoamista.

Juontaja Sanna Kiiski kysyi muusikolta, voiko yhtyeen sisällä olla tilanne todellakin niin kärjistynyt, että yhtyeen taru lopetetaan sähköpostilla.

Lauri Ylönen vastasi juontajan kysymykseen avoimesti, mutta diplomaattisesti, ja jätti kertomatta oman kantansa itse Lauri Tähkän tapaan ilmoittaa bändin hajoamisesta sähköpostilla.

– No, ne on varmaan ihan samanlaisia suhteita kuin muutkin ihmissuhteet. En usko, että meidän yhtyeen kohdalla joku tekstiviesti tai emaili olisi tapa päättää bändi. Se olisi kuitenkin aika läheinen se väli, niin varmaan mieluummin nähtäisi sen pyöreän pöydän äärellä ja puhuttaisi asiasta, suosikkirokkari tunnusti.

The Rasmus on itse ollut tauolla muutaman vuoden ajan,jäsenten keskittyessä siviilielämiinsä. Tauon aikana Lauri Ylönen on tehnyt New World -sooloalbumin, joka julkaistiin maaliskuussa. Fanien iloksi myös The Rasmus palaa takaisin levytysstudioon heinäkuussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat