Näin Lara Flynn Boyle on muuttunut vuosien saatossa – katso

Perjantain AVA Elokuvana nähdään Red Rock West -trilleri AVAlla perjantaina 12.07. Elokuvaa tähdittää näyttelijä Lara Flynn Boyle.

Näyttelijä Lara Flynn Boyle, 43, on konkarinäyttelijä, joka on vuosien saatossa käynyt painia kohtaamiensa ulkonäköpaineiden kanssa. Muun muassa paino-ongelmien kanssa taistellut tähti on kuitenkin kerta toisensa jälkeen noussut parrasvaloihin intoa puhkuen. AVA kokosi yhteen kuvagallerian säihkysilmäisestä näyttelijättärestä.

Boylen on huhuttu vuosia kärsivän syömishäiriöstä ja tähti onkin näyttäytynyt vuosien saatossa usein julkisuudessa huolestuttavan hoikkana. Luonnostaan kevytrakenteinen näyttelijätär on kuitenkin kiistänyt useaan otteeseen kärsineensä syömishäiriöstä.

Näyttelijätär on saanut aikaan keskustelua myös siksi, että hänen on epäilty käyvän säännöllisesti korjaamassa kasvojaan kauneuskirurgisissa operaatioissa. Tähti ei ole kommentoinut näitäkään huhuja.

Huolimatta huhutuista vaikeuksista langanlaiha Boyle on menestynyt näyttelijänurallaan ja näytellyt kymmenissä elokuvissa ja lukuisissa suosituissa televisiosarjoissa.

Lara Flynn Boyle tähdittää perjantaina 12.7. AVA Elokuvaa Red Rock West klo 21.00.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat