Näin läheisensä menettänyt selviää joulusta

Näillä vinkeillä läheisensä menettänyt selviää perhejuhlasta.

Joulu on perheen ja läheisten aikaa. Kun läheinen ihminen kuolee, joulujuhlan viettäminen voi tuntua kaikkea muuta kuin rentouttavalta. The Frisky kertoo, kuinka läheisensä menettänyt selviää perhejuhlasta.

1. Keksi uusia tapoja viettää joulua

Uusien joulutapojen perustaminen ei tarkoita, että sinun tulisi lähteä hautausmaalle, paitsi tietenkin jos sitä itse haluat. Älä kuitenkaan toista samoja kaavoja kuin sinä jouluna, kun läheisesi oli vielä keskuudessanne. Mikäli teet tismalleen samat asiat kuin aina ennenkin, läheisesi poissaolo voi tuntua hyvin raskaalta.

2. Vie huomiosi muihin asioihin

Jouluna näytetään paljon sydäntäsärkeviä elokuvia. Katso tarkkaan, minkä tyylisiä elokuvia ja ohjelmia katsot, jotta et tule pahoittaneeksi mieltäsi turhaan.

3. Hemmottele itseäsi

Mene hierontaan, kauneushoitolaan tai kylpylään. Hemmottele itseäsi ilman huonoa omatuntoa. Toisen ihmisen kosketuksella, esimerkiksi hieronnalla, on uskomattoman hyvää tekevä vaikutus.

4. Huuda tuska ulos

Laita vihaisinta lempimusiikkiasi soimaan ja huuda tuskasi ulos. Myös juokseminen tai piirtäminen voi toimia. Anna tuskasi purkautua.

5. Meditoi

Lataa meditaatioharjoituksia netistä. Osa hengitysharjoituksista voi kuitenkin lisätä ahdistusta joillakin ihmisillä, joten etene varovaisesti.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja