Mainos

Näin käy kun Merja Kyllönen tarttuu kunnolla kiinni Päivi Räsäseen – poliitikot haastettiin kiihkeään kilpailuun suorassa lähetyksessä

3:52

Possen suorassa lähetyksessä poliitikot laitettiin osallistumaan hurjaan peliin. 

Possen suorassa lähetyksessä perjantaina 9. marraskuuta nähtiin jopa perinteeksi muodostunut peli: Palloralli. 

Kilpailussa osallistujien oli tarkoitus rikkoa toisiinsa kiinnitettyjä ilmapalloja omalla kehonpainollaan, mutta muuten vapaalla tyylillä. 

Tällä kertaa kilpailusta teki erikoisen se, että osallistujina oli liuta suomalaisia eturivin poliitikkoja: Laura HuhtasaariPäivi RäsänenBen Zyskowicz ja Merja Kyllönen.

Huhtasaari, Räsänen, Zyskowicz ja Kyllönen kilpailivat yhtenä joukkueena. Nelikkoa vastaan asettuivat ohjelman juontajat Kalle LambergHP ParviainenJarppi Leppälä ja Viivi Pumpanen.

– Tämä on varmaan tuttu tilanne soteneuvotteluista, juontaja ja kilpailun tuomari Jaakko Saariluoma totesi ennen lähtölaukauksensa antamista. 

Kilpailu alkoi poliitikkojen puolesta vahvasti, kun Merja Kyllönen sai miltei heti puhkaistua Päivi Räsäseen kiinnitetyn pallon. 

Myös Ben Zyskowiczin tyyli osoittautui tehokkaaksi, mutta Laura Huhtasaarella sen sijaan oli ongelmia puhkaista kollegansa pallo. 

– Laura tulee sivukautta näköjään, Saariluoma analysoi taktiikkaa. 

– Ben sä näytät jotenkin hämmentyneeltä. Tämä on ennennäkemätöntä yhteistyötä, Saariluoma nauroi perään.

Lopulta posselaisten pallot loppuivat paljon ennen poliitikkoja, ja juontajat jopa hakivat kilpailijoiltaan palloja itselleen. 

– Mä en yhtään huomannut, olen katsonut innolla tätä puolueiden välistä yhteistyötä, niin täällä on Posse valmis jo! Saariluoma julisti voittajat. 

Kiitokseksi osallistumisesta nelikko palkittiin Possen mitaleilla. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja