Näin kadotat vuosia kasvoiltasi

Meikillä on mahdollista saada aikaan ihmeitä! Oikeilla tottumuksilla on mahdollista karistaa kasvoilta muutama vuosi ja tehdä omasta ilmeestä yhtä raikas kun parhaillaan talven ylle hiipivä kevät.

Nuorekas meikki on mahdollista saada aikaan kotonakin muutamilla käytännöllisillä vinkeillä. Haaveet raikkaasta ilmeestä on helppo toteuttaa, kun uskaltaa tehdä pieniä muutoksia omiin kauneustottumuksiin.

Ole tarkkana huulipunasävyn kanssa

Nuorekkaan meikin saavuttamisessa huulipuna on tärkeä tekijä. Huulipunasävyllä on yllättävän paljon vaikutusta nuorekkaan meikin luomisessa. Kosteuttavat huulipunat ja huulikiillot saavat usein aikaan nuorekkaamman lopputuloksen. Sen sijaan, että pitäytyisi menneiden vuosien mattapunassa, olisi vuosien karistamiseksi syytä kokeilla kevyempiä huulipunia tai -kiiltoja.

Suosi kosteuttavia tuotteita

Ikääntyvä iho on usein myös kuiva. Kosteuttavat meikit sopivat tästä syystä erityisen hyvin etenkin muutaman vuoden karistamisesta haaveilevan kasvoille. Kosteuttava meikkivoide pitää ihon entistä paremmassa kunnossa ja saa aikaan raikkaamman – ja samalla nuorekkaamman – lopputuloksen.

Käytä ripsentaivuttajaa

Väsähtäneeseen katseeseen piristysruiske saattaa löytyä yllättävän läheltä: ripsentaivuttaja tekee nimittäin ihmeitä katseelle. Kevyt ripsien taivutus ennen ripsiväriä avaa katsetta ja tuo meikkiin kaivattua nuorekasta pirteyttä.

Älä nypi kulmiasi liikaa

Kapeiksi nypittyjen kulmien trendi muistuttaa menneistä vuosista. Kapeat kulmakarvat eivät kuitenkaan viesti enää nuorekkaasta ilmeestä.

Kun kolmenkymmenen vuoden rajapyykki ylittyy, eivät kulmakarvat kasva enää entiseen malliin takaisin. Etenkin tämän rajapyykin ylityksen jälkeen on siis ensiarvoisen tärkeää pyrkiä säilyttämään kulmakarvojen luonnollinen muoto – tuuheat kulmakarvathan ovat nyt myös kuuminta muotia.

Pidä huoli hampaistasi

Hampaat kertovat helposti eletystä elämästä. Kun vuosia alkaa karttua, näkyy tämä usein selvästi myös purukalustossa. Jos haaveilee muutaman vuoden karistamisesta, voi yksinomaan hampaiden huolellisella puhdistamisella tuoda omaan ilmeeseen kaivattua nuorekkuutta.

MTV3/Helmi

Lähde: beauty.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja