Näin julkkisten lapset aloittivat koulutiensä – katso suloiset kuvat: "Tätä päivää on odotettu"

Julkisuudesta tutut henkilöt jakoivat sosiaalisessa mediassa suloisia kuvia lapsiensa koulujen aluista.

Jälleen on se aika vuodesta, kun pirteät koululaiset aloittavat opinahjon. Useat julkkikset jakoivatkin sosiaalisessa mediassa suloisia otoksia pikku koululaisista.

Juontaja Esko Eerikäisen ja hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehden tytär Victoria suuntasi yläasteelle. Ylpeä isä jakoi tyttärestään nostalgisia kuvia.

– Tätä päivää on odotettu. Yläaste kutsuu. Uusi maailma avautuu ja sinä pärjäät varmasti paremmin kuin hyvin. Iso hyppy teiniksi, mutta silmistä näen sen pienen myös siellä, Eerikäinen kirjoittaa.

Myös juontaja Ile Uusivuori julkaisi suloisen otoksen, jossa hän halaa poikaansa tämän ensimmäisenä koulupäivänään.

– Just minä jäin sinua kotiin yhdeksäksi kuukaudeksi hoitamaan, kun Marja Hintikka teki Marja Hintikka Liveä. Muutit tuona aikana kaiken. Kaikki loksahti paikalleen. Päivät kuluivat. Kikateltiin lattialla ja pelattiin palloa, nauroit kun löysit kurkunpalasia ryömien keittiön pöydän alta.

– Hyvää ensimmäistä koulupäivää. Isi rakastaa sinua! Uusivuori kirjoittaa.

Juontaja Vappu Pimiän ja liikemies Teemu Huuhtasen nuorempi tytär aloitti myös koulunkäynnin

– Nyt on saateltu molemmat lapset opintielle. Pieni jännitysitku pääsi aamulla kotona, mutta sen jälkeen ei kyynelistä ollut enää tietoakaan, kun jälleennäkeminen ystävien kanssa kesän jälkeen oli niin odotettu! Turvallista koulutietä kaikille koululaisille, Pimiä kirjoittaa.

Laulajapariskunta Jannika B:n ja Toni Wirtasen tytär aloitti myös koulun. Ylpeä äiti jakoi tunteikkaan julkaisun parin Martta-tyttären koulunaloituksesta.

– Jännittynyt, mutta määrätietoinen askel. Meidän pieni suuri koululaisemme. Sinä olit rohkea. Mamma pärjäsi aika hyvin, isälläsi oli pidättelemistä. Ollaan sinusta valtavan ylpeitä, laulajatähti kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja