Näin Bruce Willisin 9-vuotias tytär pitää huolta dementiaa sairastavasta isästään – "Rakastavin ja myötätuntoisin teko"

Näyttelijä Bruce Willis sai dementiadiagnoosin alkuvuodesta.

Helmikuussa 2023 uutisoitiin näyttelijä Bruce Willisin, 68, sairastavan dementiaa. Hän sai afasiadiagnoosin keväällä 2022, mutta hänen tilansa on edennyt ja hän sai tarkemman diagnoosin: frontotemporaalinen dementia.

Brucen vaimo Emma Heming Willis jakoi Instagramissa 22. toukokuuta videon, jossa hän kertoo, miten pariskunnan 9-vuotias tytär Evelyn pitää huolta isästään.

– Minun täytyy kertoa teille tarina ja yritän tehdä sen ilman itkua. Koska kun Evelyn kertoi tästä minulle, itkin vuolaasti, Emma kertoi.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Evelyn oli tutkinut välitunnilla koulussa ”hauskoja faktoja dementiasta” ja saanut selville, että dementiasta kärsivät voivat kuivua vakavasti.

– Hän todella on isänsä lapsi, sillä he molemmat rakastavat satunnaisia faktoja. Joten sanoin hänelle: Evelyn, pidämme aina huolen siitä, että isällä on vesipullo kätensä ulottuvilla. Kiitos tiedosta. Rakastavin ja myötätuntoisin teko on olla utelias ja kouluttaa itseään isäsi sairaudesta, Emma kertoi.

Emmalla ja Brucella on myös toinen tytär, 11-vuotias Mabel. Lisäksi Brucella on ex-vaimonsa, näyttelijä Demi Mooren, kanssa tyttäret Rumer, 34, Scout, 31, ja Tallulah, 29.

Brucesta ja Demistä tuli äskettäin isovanhempia, sillä Rumer sai 18. huhtikuuta esikoisensa poikaystävänsä Derek Richard Thomasin kanssa. Uuden tulokkaan nimi on Louetta Isley Thomas Willis.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat