Näin Annika Saarikko kommentoi kehysriihivääntöä: Yölliset neuvottelut Sanna Marinin kanssa eivät vieneet tarmoa

"Yön aikana on edistytty"– Ministeri Saarikko kommentoi hallituksen neuvotteluita 0:45
Videolla Saarikko kommentoi, millaisissa tunnelmissa hän yöllisten keskustelujen jäljiltä on.

Keskustan eduskuntaryhmä on aamulla koolla pohtimassa hallituksen kriisiytyneitä kehysriihineuvotteluita. Puheenjohtaja Annika Saarikko kertoi ennen kokousta toimittajille eduskunnassa, että yön aikana keskusteluissa on edetty. Hän kertoo tilanteesta seuraavaksi eduskuntaryhmälle.

Kehysriihineuvottelut alkoivat jo viime viikon keskiviikkona.

Saarikko kertoi keskustelleensa pääministeri Sanna Marinin (sd.) kanssa kahden kesken sen jälkeen, kun hän lähti Säätytalon neuvotteluista. Vielä alkuyöstä portailla Saarikko sanoi, ettei hän tiedä, miten tulisi käymään.

– Aamulla eduskuntaryhmälle kerron tilanteesta. Totta kai suomalaiset oikeutetusti pohtivat, miten tässä käy, ja siitä en valitettavasti vielä osaa sanoa, Saarikko sanoi.

Riihen vaikeimpia kysymyksiä ovat olleet isot linjat koskien lähivuosien taloudenpitoa ja toimia työllisyyden parantamiseksi.

– Politiikka on sellaista, että joskus se ottaa vähän enemmän, ja joskus se ottaa vähän enemmän aikaa. Arvoja ja periaatteita, tavoitteita. Sen verran tehdään töitä, että voi olla tyytyväinen, Saarikko sanoi aamulla.

Lue myös:

    Uusimmat