Näiden suloisten koirien kanssa kuninkaalliset lukkiutuivat koteihinsa karkuun koronapandemiaa

Herttuatar Meghanin Guy-koira sai todellisen kuninkaallisen onnenpotkun 2:52
Herttuatar Meghanin Guy-koira sai todellisen kuninkaallisen onnenpotkun

Kuninkaalliset ovat tunnettuja eläinrakkaudestaan. Näiden lemmikkien kanssa he viettävät aikaa kotioloissaan pandemian ollessa valloillaan maailmanlaajuisesti.

Britannian kuningatar Elisabet on kuuluisa hänen corgeistaan. Hän on omistanut elämänsä aikana yli 30 töppöjalkaista karvakaveria. Hän sai ensimmäisen corginsa isältään 18-vuotiaana. Sittemmin brittihovissa on nähty useita karvakuonoja eri vuosikymmeninä.

Prinssi Williamilla ja herttuatar Catherinella on puolestaan cockerspanieli Lupo. Kuninkaalliset ottivat lemmikin jo ennen heidän esikoisensa prinssiGeorgensyntymää.

Herttuatar Meghan on tiedetty eläinrakkaana ihmisenä. Ennen muuttoaan Englantiin naisella oli kaksi koiraa, josta toisen beaglen näköisen rescue-koiran, hän otti mukaansa myös kuninkaalliseen perheeseen.

Tähdellä oli myös toinen rescue-koira, jonka hän joutui jättämään taakseen. Koira oli liian vanha matkustamaan. Ennen kuin herttuatar poisti sosiaalisen median tilinsä, hän jakoi tasaiseen tahtiin kuvia koiristaan. 

Hän on hankkinut myöhemmin puolisonsa prinssi Harryn kanssa labradorinnoutajan. Lehtitietojen mukaan koirat ovat muuttaneet heidän mukanaan viime aikoina maasta toiseen.

Prinssi Charlesin puoliso herttuatar Camillaon myös koirien ystävä. Hänellä on kaksi jackrusselinterrierin näköistä koiraa. Koirat pääsivät myös parin 15-vuotis hääkuvaan. 


Ruotsin kuningasparilla on ollut Bingo-niminen labradorinoutaja. Koira villitsi kuvaajien edessä vuonna 2004 kruununprinsessa Victorian 17-vuotissyntymäpäivillä. Kuninkaallisilla on myös toinen koira nykyään. Baijerinvuoristovihikoira Brandy on nähty monessa tapahtumassa iloitsemassa isäntänsä rinnalla.

Lähteet: Hello magazine

Lue myös:

    Uusimmat